Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARŞIYAKA

        1- Karşıyaka’da Turgut Uçar da gitti, bundan sonrası için görüşleriniz?

        Karşıyaka’nın ateşi düşmüyor. Gerçekten ilginç bir kulübüz. Aksiyonun olmadığı hafta yok. Şimdi de Turgut Hoca istifa etmiş. Sebebini de kendi kurallarını ortaya koyarak söylemiş. İdeal olan kulüpte haklılık içeriyor. Ancak Karşıyaka’nın durumu farklı. Yokların ve imkansızlıkların olduğu bir kulüp. Orada yaşamıyormuşcasına hareket edip düşünmek de yanlış. Neyse... Alınmış karar doğru karardır. Herkesin saygı duyması gerekir. Bundan sonrası tabi ki önem içeriyor. Ancak takımın durumu da ortada. 1 hafta içerisinde farklı bir kimliğe bürünebiliyor. Biz de ne söyleyeceğimizi şaşırdık.

        GÖZTEPE

        2- Göztepe’nin futbolu şampiyonluk için umut vermiyor gibi, sizce?

        Göztepe, idealist başkanının kıymetini bilmeli. Yaptığı açıklamalar, koyduğu hedefler mükemmel. Ancak motivasyonunu sağlayacak moral ve destek de şart. Bu konuda beslenmeli... Balıkesirspor karşısında Göztepe silik ve kişiliksizdi. Önüne gelen kısmeti elinin tersi ile itti. Maç boyunca seyreden taraftı. Oynayan değil... Zaten maçın büyük bir bölümü de kendi yarı sahasında geçti. İlginçtir, bundan da rahatsızlık duymadı, inisiyatif almadı. Penaltı ikramdı, kafa olarak golden uzak oldukları için ikram da kabul görmedi. 1-0 öne geçtiler, uyanmadılar. Son dakika golü yiyerek teslim oldular. Değerli oyuncular, sarf ettiğiniz efor yeterli olmuyor. Bunu göremediğiniz sürece şansınızla kazanırsınız..

        AKHİSAR

        3- Akhisar Belediyespor için Rizespor galibiyeti ne anlam ifade ediyor?

        Geleceği belirleyen maçtı. Neyse ki krize dönüşmesine izin verilmedi. Camia olarak derin nefes alındı. Erken bulunan gol bir şekilde korundu.

        Zorlanmadı mı? Fazlasıyla... Şans, Akhisar’dan yana mıydı? Evet... Akigolar’ın gücü sınırlı. Rodallega’nın gidişi büyük kayıp. Defansın fahiş hata yapmaması şanstı. Bu maçta olmadı, olmayacak anlamına gelmez.

        BALIKESİR

        4- 3 maçtır kazanamayan Balıkesir’i Göztepe maçında nasıl buldunuz?

        Sahanın da oyunun da hakimiydiler. İnisiyatif çoğunlukla onların tarafındaydı. Daha iyi yayıldılar, organize oldular.

        Zaman zaman Balıkesirspor’u seyrediyorum. Kötü oynadığı bir maça rastlamadım. Hücum çıkışları, pas trafiği oldukça etkili. Göztepe’ye karşı golü gecikmeli buldular. Atilla’nın yaptırdığı penaltı yersizdi. Daha sorumlu davranması gerekir.

        ALTINORDU

        5- Altınordu, Bandırmaspor’u yenerek alt sıralarla bağını kopardı mı?

        Tehlikeli bölgenin çevresinde dolaşan Altınordu aldığı bu deplasman galibiyeti ile kendisine bir set çekmiş oldu. Zaman zaman iyi oynadığı futbol, hücum alanlarında şekillenmediği için sonuca bağlanmıyordu. Hasan Kabze problemin çözümü oldu. Emekle taşınan topların maçtaki doğru adresiydi. Bundan sonra daha renkli bir Altınordu seyredebiliriz.

        Diğer Yazılar