Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARŞIYAKA

        1- Karşıyaka’da bu hafta maçlardan ve skorlardan konuşmak anlamsız gibi?

        Baba Dostu, bizlerin Tahir Abisi, genç kardeşlerimizin Tahir Amcası, başkanların başkanı, duayenimiz, büyük KSK’li Tahir Türetken’i ebediyete uğurladık. Yaşadığı müddetçe ondan hep feyz aldık. KSK’nin bitmeyen umuduydu. Yarattığı enerji ve sinerji ile kulübümüzün hep önünü açmış, yaşanan her başarıda mutlaka bir payı olmuştur. Ruhu şad olsun, ışıklar içerisinde uyusun... Onu yaşatmak, onu daha da büyütmek KSK’liyim diyen herkesin görevidir.

        KSK kazanarak umut tazelemiştir. Yakalanan değerin kıymetini bilmelidir.

        GÖZTEPE

        2- Göztepe’yi 1-0 kazandığı Manisaspor maçında nasıl buldunuz, iyiye gidiş var mı?

        İstekli futbolunun içine zaman zaman soktuğu telaş Göztepe’yi skor anlamında geciktirdi. Kesiklikler kolay top kaybetmesine neden oldu. Bir an önce öne geçme isteği tabi ki doğal. Ancak sürecin uzaması kimliği bozacak bir telaşı da getirmemeli. Futbol 90 dakika... Sen etkili bir baskı oluşturabiliyorsan, akıl ve kontrolü üst seviyede tutabiliyorsan zaten rakip bir yerde hata yapıyor. Göztepe zorlansa da kazanmasını bildi. Psikolojik eşiği atlamış oldu. Kilit oyuncularının performansının yükseliyor olması Göztepe için büyük avantaj.

        AKHİSAR

        3- Akhisar’ın Antalyaspor karşısında aldığı 3-0’lık galibiyet sürpriz oldu, değil mi?

        Sanırım böyle bir galibiyeti kimse beklemiyordu. Formda rakibine karşı Akigolar yakaladıkları her pozisyonu gole çevirdiler. Fırsatçılık özelliğine sahip olmamalarına rağmen...

        Sahadaki mücadelelerine oyun şansı da eklenince galibiyet kaçınılmaz oldu. Akigolar derin bir nefes alarak resmen hayata yeniden döndüler. Defansın hatasız oynaması maçın kazanılmasındaki en büyük etkendi. Özer Hurmacı fırsatçılığı ile sahanın yıldızıydı.

        Akigolar 40 puanın üzerine çıkmalılar. İçerideki hesap bazen çarşıya uymayabilir. Bu yüzden deplasmandan da puan getirmeliler.

        BALIKESİR

        4- Balıkesirspor’un performansı giderek artıyor, hedef Play-Off mu olmalı?

        Haftalardır Balıkesirspor’dan övgüyle bahsediyorum. Son haftaların en formda ekibi...

        Geçen yazımda da belirtmiştim ‘’fizik olarak güçlenirlerse büyük başarılara imza atarlar’’ diye...

        Adana Demirspor galibiyeti somut örneği. Ofansif beceri saha içi mücadelesi ile desteklendiğinde iyi sonuçlar ortaya çıkıyor. Şimdiden söyleyeyim, Balıkesirspor Play-Off’tan da fazlasını hak ediyor.

        ALTINORDU

        5- Altınordu’nun Malatya önünde aldığı yenilgiyi tecrübesizliğe bağlayabilir miyiz?

        Sahadaki iyi oyunlarına rağmen iddialı rakiplerine karşı yenilmekten kurtulamadılar. Tecrübe ve fırsatçılık işte böyle bir şey...

        Senin gayretin var, mücadele ediyorsun, ama kazanan, karşı taraf oluyor. Her şeye rağmen şeytanlar kendine yakışan bir futbol oynadı.

        Play-Off yolunda tabi ki alınmış yara var. Ancak telafi edilmeyecek düzeyde değil. Yeter ki bir seri yakalansın.

        Diğer Yazılar