Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samandıra'da artık derbi mesaisi tamamlandı. Aykut Kocaman ve ekibi rakibi analiz etti. Oyuncularla maç öncesi kritik toplantıyı yaptı ve beklentilerini anlattı.

        Ligin ilk yarısındaki maçta oldukça zorlanan ve 1 puanla sahadan ayrılan Sarı-Lacivertlileri bu sefer daha zor bir maç bekliyor.

        Çünkü Kocaman ve ekibine göre karşılarında ilk maçtan farklı olarak daha zengin bir kadro var.

        Kadıköy'deki maça forvetsiz çıkan ve mecburen bu bölgede Pino'yu kullanan Galatasaray yerine şimdi H Jm Baros'lu Culio'lu Kazım'lı bir oyuncu grubu var.

        Bu yüzden rakibin puan olarak çok geride olmasına karşın Kocaman, rakibin kadro kalitesinin ve zenginliğinini arttığını düşünüyor.

        Oyuncularına da "Puan tablosuna bakarsanız yanılırsınız, ligin ilk yarısına göre çok daha güçlü bir takımla hem de evinde oynayacağız" diyerek rakiple ilgili son uyarılarını yaptı. Bu sezon dönülen virajlar içinde en keskini olacak Galatasaray maçı...

        Antalya, Trabzon, Kayseri ve Beşiktaş başarıyla geçildi.

        Samandıra'da genel hava bu maçtan da galibiyetle ayrılırsak "Bu işi bitiririz" şeklinde.

        Ancak hala rakibin yeni stadında neyle karşılaşacaklarını bilmiyorlar.

        Yönetim de bu önemli maçta takımı yalnız bırakmayacak, takıma tam destek verecek. Başkan eğer son anda sürpriz olmazsa TT Arena'da takımla beraber olacak.

        Aziz Yıldırım'ın o statta olması 50 bin kişi içinde futbolculara sığınacakları bir liman sunuyor. Maç öncesi ve devre arası motivasyonlar gelecek yine başkandan.

        Fenerbahçe, Emre'nin sakatlığı ve Dia'nın hafta boyunca takımdan ayrı kalmasının dışında derbiye problemsiz hazırlandı.

        Zico'dan bu yana görülmemiş bir inanç ve takım olma duygusu yakalandı.

        Bu maçtaki en büyük artıları da zaten bu olacak. Türkiye'nin en kaliteli kadrosu, ligi en iyi bilen teknik adamlardan biriyle hiç olmadığı kadar formda ve özgüvenle çıkacak TT Arena'ya...

        Diğer Yazılar