Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        FENERBAHÇE – Balıkesir maçı kritiğimin başlığı, “Eyvallah Emrullah”dı. Tıpkı Karabük kalecisi; Mersin kalecisi; Bursa kalecisi gibi Bal-Kes kalecisi Emrullah da İsmail Kartal’a armağan olup yağmışlar ve F.Bahçe’ye puanlar getirmişlerdi. Dün de 0-0’a bağlanmış maçta olası kayıp 2 puanı 14. haftada 6. kez çalınan penaltı düdüğü kurtardı. Takım sezon başından beri Rize ve Beşiktaş maçları dışında iyi oynamıyor; ışık saçmıyor.

        Taraftarın yüzde 90’ı oyundangidişattan memnun değil.

        Yönetimin tamamı “Bu iş Kartal ile olmayacakmış” diyor

        Aziz Yıldırım dahi durumun farkında “Ben de İsmail’i bu oyunculara güvendim de getirdim” diyerek “Ben de biliyorum yapamadığını ama...” mesajını veriyor.

        F.Bahçe için hala bahar olabilir ama görünen köy kılavuz istemez, kış geliyor!

        Zaten Kartal da biliyor durumunu, söylenenleri. “Antalya kampına kadar kim öle kim kala” diyor. Yarınki planını soranlara “Benim yarınım belli mi ki” diyor. O da biliyor geçen sene “aslan hocam” diyen; “abimizsin” diyenlerin kendilerini bu sene pek de takmadıklarını. Ersun Yanal sistemiyle devam edilse fizik gücü yüklemesi yapılacağından bu sene yaşları itibariyle Yanal tarzı oyun oynayamayacak yaşlı ama etkin isimlerin pas oyunu denen nane’ye dönme konusunda kendisine baskı yaptıklarını o da biliyor. O da biliyor rakip kaleciler olmasa; 6. kez penaltı çalınmasa; şimdiye kadar çoktan istifa etmeye zorlanacağını. O da biliyor ki bu takım G.Saray derbisi dahil deplasmanda organize gol atamıyor. Ama hala neden Alper’i baştan oynatmama, Diego’yu yok sayma; Topal dışında herkesin kuvvetsiz olmaya devam etmesi konusunda çözüm üretmeme ısrarı sürüyor anlamıyorum.

        Bu kadar kötü oyunla 30 puan İsmail Kartal’a Allah’ın lütfudur. Ama bu lütuflar; mucizeler; rakip ve hakemlerin armağanları ile sezon sonu gelmez. G.Saray yükselişte ve hava yakalamışken; Trabzon özellikle ligin 2. yarısı itibariyle fiziki fark yaratacak duruma gelmişken; Beşiktaş istim üzerinde devam ederken; Bursa yükselirken; 2. devre klasik olarak Türkiye ligi 4 misli zorlaşacakken bu Kartal’ın bu Fenerbahçe’si “Taht Oyunları”nın dışında kalır. Sarı-Lacivertliler için hala bahar olabilir ama görünen köy kılavuz istemez, winter is coming..

        ✽ Kış geliyor..

        EGEMEN ÖNEMLİDİR

        F.Bahçe bana göre ligin en iyi yabancı stoperine sahip. En iyi yerli stoper de 9 ay sonra lige döndü. Egemen’in dönüşü, F.Bahçe ve milli takım için önemli bir kazançtır.

        EMENİKE SATILABİLİR

        Emenike oynamıyor. İstemiyor. Bana göre varsa talibi satılmalı. Tıpkı Sow gibi Meireles gibi.

        Diğer Yazılar