Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’da Fener’i doğrayan Cüneyt Çakır, ertesi hafta maç aldı. ‘Sarı-Kırmızı Yusuf Namoğlu’, “Her hatada hakem dinlendiremeyiz..” buyurdu...

        Aynı Çakır, Karabük’te Galatasaray aleyhine skandal hatalar yaptı veee dinlendirildi.. Tıpkı Başakşehir aleyhine hata yapan Hüseyin Göçek’in 2 haftadır kızağa çekildiği gibi..

        Çakır ile Göçek’e maç verilmeme gerekçesi olarak Malaga’daki UEFA Kongresi’ni gösteriyorlar. Kongreye katılım Elit Hakem Kategorisi’ndekilere.. Aynı kongreye Halil Umut Meler de katılacak. Kongreye katılım pazartesi günü tamamlanacak. Yani şimdi diyecekler ki “Kardeşim UEFA Kongresi vardı, ondan vermedik. Galatasaray aleyhine yapılan hatayla ilgisi yok..”

        Pekiiiii tüm elit hakemlere maç verilmemiş mi? Efendim hafta sonu Premier Lig yok, FA Cup mesaisi var. Mark Clattenburg, cuma akşamı maç yönetecek. Ha keza Martin Atkinson da pazar 13:00’teki Milwall-Watford maçında düdük çalacak. İtalyan Elit’lerden Daniele Orsato. Pazar akşamüstü Fiorentina-Genoa maçında; Paolo Tagliavento da CrotoneEmpoli maçında görevli... Yani isteyen hakem komitesi, ‘elit’lerine maç vermiş.

        AntiFenerbahçeli Yusuf Namoğlu ile AntiFenerbahçeli Metin Tokat ikilisi bu kararın tüm hakemler tarafından “Eyy hakemler... Fener’i doğrarsanız canınız sağ olsun... Yok Galatasaray veya Başakşehir aleyhine hata yaparsanız canınızı yakarız...” mesajı olarak algılanacağını düşünemediler mi? Düşündülerse de rahatsız olmadılar demek ki.

        Bu ekip gitmeden F.Bahçe’nin bir adım ilerlemesine imkan yok. Zaten Fener’in kadrosu da yetmez şampiyonluğa ama bu haftaki atamalardan sonra; hele hele fanatik Galatasaraylı Özgür Yankaya’yı duyduktan sonra Beşiktaş da bundan sonra hakemlere dikkat etsin derim.

        MUHARREM USTA DOKTORA YAPABİLİR MİYDİ?

        Geçen haftaki köşemde, Muharrem Usta’yı eleştirmiş ve sevgili dostumuz Mehmet Atalay’a da “Ekici’ye yapılanlar yakışıyor mu?” sorusunu sormuştum... Yanıt geldi. Atalay dedi ki “Sadece Ekici’ye değil hiçbir sporcuya bu tür muamele yapılamaz...”

        Ama 2. sorumun yanıtını hala bekliyorum. Demiştim ki: “Trabzonspor’u Muharrem Usta mı yönetiyor, yoksa ‘Üst Akıl Fikret Orman mı?” Bu soruma yanıt alamadım. Muharrem Bey hala tam siper... Kendisine 3 soru soracağım:

        -Mehmet Ekici’yi şimdi Fener’e verirseniz Beşiktaş’a 2 milyon Euro ödeyecek misiniz? Beşiktaş size böyle bir şart koştu mu?

        - Mehmet Ekici’ye yapılan dünyanın her yerinde ‘mobbing’e girer. Liv Hospital’lerde herhangi bir doktorunuza böyle bir şart koştunuz mu? Mobbing ‘medeniyet’le ne kadar örtüşür?

        - Hala ‘medeniyet’ yanlısı; yani mobbing’e karşı iseniz; Beşiktaş da elinizi kolunuzu bağlamadıysa, sizi bu açmazlara- çelişkilere iten ‘üst akıllarınız’ mı var?

        NOT: Usta, akşam TRT Spor’un yayınına katıldı ve ısrarla Ekici’ye “Ben Beşiktaş’la anlaştım, oraya git” mobbingine devam etti. Benim sorularım hala yanıtsız.

        VİZYON BUYSA AYSAL HEMEN DÖNSÜN

        Dursun Özbek yönetiminin vizyonu Levent Nazifoğlu’nun çürümüş üslubu ise; vizyonu Mehmet Özbek’in “Josue’yi oynatın, satmaya çalışıyorum” ise; vizyonu “disiplin uygulamamızı yalama yapalım” ise; hala Riekerink ise Türkiye’de kendisini en çok eleştiren yazar olarak söylüyorum ki Ünal Aysal hemen geri dönsün. Hiç olmazsa vizyoner tartışmalarımız olur.

        Diğer Yazılar