Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Galatasaray’ın ‘yeni 10 numarası’ Younes Belhanda Türkiye’ye geldi.

        Wesley Sneijder’ın 5 yılın ardından G.Saray’daki misyonunu tamamladığını düşünen Özbek yönetimi, Tudor ve Cenk Ergün’ün de raporu doğrultusunda Wes’in gönderilmesi ve Belhanda’nın alınması kararını aldı. Faslı oyuncu G.Saray’ın teklifine çok olumlu yaklaşmış. Nasıl yaklaşmasın ki? 4 sezonluğuna yıllık 3.2 milyon Euro kazanacak. Üstelik G.Saray gibi çok sevileceği bir takıma, müslüman bir ülkeye geliyor.

        G.Saray yönetimi kendi payına düşen imzaları atıp kontratı gönderdiğinde Belhanda kendine ait formu önce incelemiş, sonra 15 sayfalık kontratın 14’ünü imzalayıp son imzadan önce izin isteyip 2 rekat şükür namazı kılmış. Ardından da kendisini Sarı-Kırmızılı takıma bağlayan son imzayı atmış. Allah kabul etsin. Umarız G.Saray taraftarını mutlu eder.

        TÜRK FUTBOLUNUN VİZYONSUZLUĞU

        HERKES AYNI FUTBOLCUYA TALİP

        Zico gönderilip Daum geldiğinde Bafetimbi Gomis, F.Bahçe’ye önerilmişti.

        Olmadı. Fransız futbolu hayranı Aykut Kocaman, Belhanda’yı ısrarla istemişti. Maicon’u da 2 sezon önce Vitor Pereira’nın ısrarla istediği Portolu stoper olarak hatırlıyoruz. Pepe bugün Beşiktaş’ın gündeminde ama G.Saray’a da önerildi. F.Bahçe hala ve hala Jose Sosa’ya ilgi duyuyor. Aboubakar ile ilgili aportta bekliyor. Lucas Perez’in transferi zor olsa da hem Fener hem G.Saray ilgileniyordu. Ha keza Clichy de öyle.

        Özellikle son 4-5 yıldır hep aynı isimler 3 büyüklerin tamamına öneriliyor. Birine pazarlanıyor ve “Falanca takım filancaya çalım attı” diye sunuluyor. Sadece 3-4 önemli menajerin elinde oyuncak olan Türk futbolunun vizyonsuzluğu bir kez daha ortaya çıkıyor. Bir tane ama bir tane yönetici bile “Hayır kardeşim elindeki portföyüne göre değil, şu oyuncuyu istiyorum” diyemiyor. Vah benim Türk futbolum, vah ki vah hesapta “Dünyayı takip eden” Türk antrenörlerim!

        BEŞİKTAŞ GECİKİYOR MU?

        F.Bahçe-G.Saray-Başakşehir ve Antalyaspor’un çok güçlendiği; Göztepe-Yeni Malatya-Sivasspor gibi şehir takımlarının ciddi bütçelerle transfer atağına hazırlandığı, özetle yeni sezonun bir öncekinden çok daha zorlu geçeceği kesin olan bir sezon öncesinde Beşiktaş ve Trabzonspor’un geciktiğini düşünenler var. Bu sezon geçtiğimiz yıllardaki gibi son dakika transferlerini kaldırmaz, benden söylemesi.

        Diğer Yazılar