Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aslında hep aynı şeyleri yazıp söylüyoruz. Fikrimiz neyse zikrimiz de o. F.Bahçe kaliteli ayaklara alışmış bir camiadır. Savunma oyuncularından adanmışlık, kalecisinden maç kurtarma, orta saha oyuncularından atletizm bekler Fenerbahçeli.. Hücum hattı oyuncularından ise gol ve asist.

        Bu özellikler olmadı mı Maldonado ve Murat Yakın gibi pas isabet kralı da olsanız benimsenmezsiniz. Mosheou gibi çok teknik bir oyuncu da olsanız skora katkınız az olduğundan 10 numarayı yakıştırmazlar size. İsterseniz dünyanın en kuvvetli forveti olun Emenike gibi futbol cahilinin F.Bahçe’nin 9 numarası olması mümkün değildir.

        O yüzden Fenerbahçeli, Valbuena gibi Giuliano gibi isimleri sever. Aykut Kocaman’ın Fenerbahçeli taraftarların büyük bir bölümü tarafından teveccüh görmemesi, göremeyecek olması da bu bakış açısı farklılığındandır.

        Dün, F.Bahçe’nin öndeki 4’lüsü Fenerbahçe’nin futbolcuları gibi oynadılar. Son 3 haftadır skor katkısı veren Aatif çok şık bir gol attı. Sonra Giu, harika bir ara top attı ve Soldado 2’ledi. Dirar da Giu’ya “Al da at” pası verdi ama Giu gol yapamadı. Sonra kazma stoperlerin son temsilcilerinden Skrtel’in hatasıyla saçma bir durum oluştu ve fark 1’e indi. Neyse ki Antalya ligin en kötü takımlarından biri. Planları yok, taktikleri belli değil, oyuncu kaliteleri de tartışmalı. F.Bahçe genelde bu tür durumlarda strese girip zorlanabilirdi ama öyle olmadı. Yine güzel bir üçlü oyun ile Dirar bu kez Giuliano’ya golü attırdı. Öndeki 4’lünün gerçekten ‘Fenerbahçe Forveti’ gibi oynadığı maçı F.Bahçe strese girmeden rahat bir şekilde kazandı.

        Skor 3-1 olmasına rağmen Antalya o kadar yoktu ki oyunda, Kocaman gibi temkinli hoca bile Janssen’i ve Valbuena’yı oyuna aldı.

        F.Bahçe açısından kolay ve güzel bir 3 puandı. Skrtel ve Topal dışında herkes iyi oynadı. Ama Giuliano ve Soldado’yu biraz daha öne çıkarabiliriz. Görünen o ki F.Bahçe haftaya Kasımpaşa’yı yenebilirse ligi 72 puanla tamamlayacak. Bu puan neye yetecek hep birlikte göreceğiz.

        DIRAR

        Bence sağ bek oynar. Hücum kanadı olacak yeterlilikte değil. Ama dün çok özverili oynadı. Performansı ile bu kürsüyü hak etti.

        ANTALYASPOR

        35 puanda olmaları mucize. Planı olmayan savruk bir takım.

        Diğer Yazılar