Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, yakın aile dostları Karamancı Holding'in sahipleri Fatih - Yasemin Karamancı'nın kızı Eda Hanım için Yeniköy'deki yalısında bir kına gecesi düzenlemiş. 23 Temmuz'da Çırağan Sarayı'nda çocukluk arkadaşı Halil Kitapçı ile evlenecek olan Eda Karamancı'nın kına gecesini düzenleyen Suzan Sabancı Dinçer, ailenin çok yakını olduğu için böyle bir jest yapmak istemiş. Kına gecesine Karamancı çiftinin çok yakın arkadaşları Merve Gürsel, Aslı Soyak, Aylin Tahincioğlu, Leyla Alaton, Dalia Garih, Şafak Kibar, Roksi Garih, Aysun, Senem Kibar, Maria, Melisa Eliyeşil ve Maya Portakal gibi isimlerde katılmış. Türk yemekleri ikram edilen gecede davetliler müzikler eşliğinde eğlendiler. Kendisi için hazırlanan bu özel gece için Eda Karamancı, Suzan Sabancı'ya teşekkür etmiş.

        ***

        Oğulları Amerika'da Onlar Mavi Turda

        Sosyetenin tanınmış simalarından Kemal-Feryal Gülman çifti geçtiğimiz gün baş başa Bodrum'a gittiler. Oğulları Aslan Kemal'i Amerika'ya yaz okuluna yollayan çift baş başa gittikleri Bodrum'dan tekneyle mavi tura çıktılar. On günlük mavi yolculukla Yunan Adaları'nı tek tek dolaşacak çift, Yunanistan'ın tarihi yerlerini de gezecekmiş. Tekne gezisi sonrası birkaç gün daha Bodrum'da kalacak olan çift İstanbul'a dönecek.

        ***

        Tabaktaki aşklar

        Okan Tapan'ın eşi gurme Elif Edes Tapan, geçtiğimiz salı günü Bodrum Torba'daki Casa Dell' Arte'de Afrodizyak Yemekler: 44 Tabak Aşk isimli kitabını özel bir davetle tanıttı. Ayrıca

        bu kitaptan yola çıkılarak Casa Dell'Arte bu yaz, aşkını tazelemek isteyenlere 'Aşk Geceleri' adıyla her salı günü gerçekleştirilecek partiler verecekmiş. Casa Dell'Arte Otel'in sahibi Ahu

        Serter'in ve Elif Edes Tapan'ın ev sahipliği yaptığı gecede afrodizyak yemekler ikram edildi. Bu özel gecede Elif Edes Tapan'ı eşi Okan Tapan, babası Selim Edes, annesi Semra Edes ve erkek kardeşi Kemal Edes yalnız bırakmadı.

        ***

        Hasret giderdiler

        Sibel İlkiz’in şu anda Londra’da yaşayan Vedat Yelkenci ile evliliğinden olan kızı Esra, Temmuz 2010’da Çubuklu 29’da Süleyman Demirel’in şahitliğinde Londra’dan arkadaşı olan Noyan Ayhan ile evlenmişti. Esra zaten Londra’da babasıyla yaşıyordu. Evlendikten sonra da Londra’ya döndü eşi Noyan Ayhan’ın işlerinden dolayı ancak Dubai’ye yerleşmek zorunda kaldı. Geçtiğimiz aylarda kızını ziyarete giden Sibel İlkiz, şimdi de kendisini ziyarete gelen kızıyla İstanbul’da hasret gideriyor.

        Diğer Yazılar