Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        A yşegül Tecimer kendisinden yirmi beş yaş küçük eşi Hüseyin Mete Deniz ile birlikte sessiz sedasız Türkiye'ye tatile gelmiş. Kıbrıslı işadamı Asil Nadir’le 16 yaşında evlenen ve yirmi yıl sonra boşanan Ayşegül Tecimer, Hazreti Muhammed'in 18. göbekten torunu Ali Bin Muhammed tarafından ceylan derisi üzerine yazılan ve 1994 yılında Amasya Beyazıt Kütüphanesi’nden çalınan Kur’an-ı Kerim’i satmakla ve tarihi eser kaçakçılığıyla suçlanmış ve yurtdışına kaçmıştı. 2000 yılındaki aftan yararlanmasına rağmen Türkiye’ye dönmeyen Tecimer, kendisinden 25 yaş küçük Hüseyin Mete Deniz’le 21 Ekim 2007 tarihinde Londra’daki Türk Büyükelçiliği’nde evlenmişti. Londra ve Fas’ta iki evi bulunan Tecimer, yaz tatili bahanesiyle, yakın dostlarıyla olmak için, eşiyle birlikte geçtiğimiz hafta sonu Göcek’e gelmiş. Ayşegül Tecimer şu sıralar Belma Simavi'nin sahibi olduğu Göcek’teki Domuz Adası’ndaki evde tatil yapıyor.

        Halas Yatı'nda kutlama

        Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ve eşi Caroline Hanım, Şeker Bayramı tatilini Göcek’te geçiriyorlar. Bu bayram tatilinin en güzel yanı ise Caroline Koç’un İsveç’te yaşayan ablası Gaby’nin doğumgününe rast gelmesiymiş. Caroline Koç’un ablası için geçtiğimiz cumartesi akşamı Göcek’te demirli olan Halas Yatı’nda 50 kişilik bir doğumgünü partisi düzenlenmiş. Koç Ailesi'nin ve Gaby hanım'ın dostlarının davetli olduğu partide eğlence doruktaymış. Göcek’te tekne tatili yapan birçok sosyetik isim de bu davete çağrılmış. Anlayacağınız sosyete bir bayramı daha, Göcek’te şeker gibi geçirdi.

        Otelleri çoğaltıyor

        Kışları Uludağ'da baba mesleği olarak başladığı otel işini yaz aylarında da Bodrum Torba’da sürdüren Ender Alkoçlar, otellerini çoğaltmaya devam ediyor. Bir aralar büyük bir kriz yaşadıktan sonra toparlanan Alkoçlar Group’un sahipleri EnderGülşah Alkoçlar çifti Çeşme’deki Süzer Otel’in de işletmesini almışlar. Alkoçlar’ın niyeti, gözde tatil beldelerinden olan Çeşme’deki Süzer Otel’de müşterileri için hem eğlenceli hem de dinlenceli bir tatil konsepti yapmakmış. Yaz-kış açık olacak oteli tadilatlar sonrası yaz sezonu sonunda açacaklarmış. Antalya’da da bir otel açmayı planlayan Alkoçlar, Çeşme’deki otellerinde Mikonos tarzı bir konsept oluşturmayı düşünüyorlarmış. Malum Gülşah-Ender Alkoçlar çifti, Mikonos müdavimlerinden olduğu için öğleden sonraları beach’te başlayan ve masaların üzerinde biten Mikonos partilerini Çeşme’de yapacaklarmış.

        Yaşlanmayan eğlence adamı

        Tıpa tıp şovlarının yaratıcısı, eğlence dünyasının tanınmış isimlerinden Bodrum Grand Yazıcı'nın işletmecisi Besim Kazado, geçtiğimiz hafta sonu patronu Hayri Yazıcı'nın yaptığı sürpriz partiyle doğum gününü kutladı. Kendisine yaşını sormadım. Çünkü ben ona yaşlanmayan adam diyorum. Yıllardır hep aynı. Bodrum Grand Yazıcı'daki doğum günü partisinde dansözlü çalgılı çengili bir kutlama yapılmış. Kazado’nun Bodrum'daki birçok dostunun katıldığı doğum günü partisinde tarihi anlar yaşandı. Bir aralar küslük yaşayan yılların eskitemediği dostlar Metin Aşık ile Hayri Yazıcı, Besim Kazado’nun doğum gününde aynı masayı paylaştılar. Zaten bu küslük Bahar-Ozan Şer’in Paris’teki düğününde bitmişti. Çünkü Metin Aşık kızı gibi sevdiği Bahar Şer’i ve kardeşi gibi sevdiği Hayri Yazıcı'yı bu mutlu günlerinde yalnız bırakamazdı. Allah birbirini seven dostları hiç ayırmasın.

        Gizemli sevgili sıkıntılı

        Geçenlerde bir arkadaşım Kuruçeşme’de bir restoranda Mehmet Ali Erbil’in eski baldızı Şeyda Coşkun ile sevgilisini görmüş. Hatırlarsanız Şeyda Coşkun gayrimenkul işi yapan eşi Zeki Masrafçı’dan boşandıktan sonra Bodrum’da Ali Sadi Erbil’in doğum gününde yanında esmer bir beyle görüntülenmişti. Hatta esmer sevgilinin Mesut Barzani’nin yeğeni olduğu haberleri çıkmıştı. Sevgilisi Coşkun’a hem Cherokee cip, hem Porche otomobil alan sır sevgili masada birlikte oturduğu arkadaşlarına dert yanıyormuş. Arkadaşımın duyduğuna göre sır sevgili; “Hakkımda yazılan tüm haberler asılsız. Ben saygın bir işadamıyım. Bugüne kadar ne kendim ne ismim ne de ailem hakkında hiçbir açıklama yapmadım; bundan sonra da yapmayacağım. Bu tür haberlerden de haz almıyorum. Bundan sonra hakkımda çıkacak asılsız haberler olursa, hukuk yoluyla hakkımı arayacağım” demiş.

        Diğer Yazılar