Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı iş ve politika dünyasının tanınmış isimlerinden Sinan Uyanık ve Nazan Uyanık'ın kızları Beste Uyanık, geçtiğimiz yıl Uğur Sarman ile evlenmişti. Evlenmeden önce Amerika'da yaşayan ve evlendikten sonra da orada yaşamaya devam eden çift ayrılmış. Evliliğinde aradığı mutluluğu bulamayan ve eşinden ayrılan Beste Uyanık, New York Institute of Tecnology Business'ta medya dallarını içine alan Interdiciplinary Studies Bölü-mü'nden mezun olduktan sonra Pace Üniversitesi'ndeki medya masterını da geçtiğimiz mayıs ayında tamamlamış. Şu anda ise Newyork Film Aka-demisi'nde 'Intensive Acting' progra-mındaymış. Bir de www.besteuya-nik.com adlı bir blog kuran Beste Uyanık, hayatını iyi bir kariyer sahibi olmak üzerine programlamış. Helal olsun ona.

        Çifte kutlama

        Les Ottomans'ın patroniçesi Ahu Aysal, geçtiğimiz hafta kızları Ala Şirin ve Ceyla Aysal'ın sürpriziyle gittiği Marakeş'te doğum gününü kutlamıştı. İstanbul'a döndükten sonra da Besim Kazado, Selma Türkeş, Şule Haskell ve birçok yakın dostuyla birlikte geçtiğimiz akşam Suada'daki G Balık'ta kutladı. Çifte kutlama yapan Ahu Aysal'ın misafirleri arasında Ürdün jet sosyetesinin önde gelen isimleri Haya Al Fayez, Zain Al Majali de vardı. Ayrıca gecede Asi adlı TV dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım da varmış. Kendisinin bu kadroda ne işi var diye merak ettim. Meğer Murat Yıldırım, Ürdün'de çok seviliyor-muş. Kadınlar onu çok beğeniyormuş. Bu yüzden de Ürdünlü misafirlere jest olsun diye oyuncu Murat Yıldırım geceye davet edilmiş.

        Ödüllü modacıdan yeni koleksiyon

        Londra Moda Haftası kapsamında 4 yıl üst üste 'En Başarılı Genç Moda Tasarımcısı' ödülüne sahip olan Bora Aksu'nun Armaggan için hazırladığı özel koleksiyonu İstanbul cemiyet hanımlarının davetli olduğu bir defileyle Armaggan Nuruosmaniye mağazasında tanıtıldı. Londra Moda Haftası'nda Kraliçe Elizabeth'in dikkatini çekerek Buckingham Sarayı'na davet edilen genç tasarımcı Bora Aksu'nun 40 parçadan oluşan Bora Aksu for Armaggan koleksiyonu; mücevher, obje, deri ve tekstil ürünlerinden oluşuyor. Koleksiyon, özgün bir çizgiyle tasarlanmış ve Armaggan'ın atölyelerinde geleneksel yöntemlerle elde işlenerek hazırlanmış. Ünlü isimler, markanın birbirinden iddialı tasarımlarının satıldığı mağazayı dolaşarak alışveriş de yaptılar.

        Şampiyonlar ortak oldu

        2010 Dünya Architon Offshore 225 Şampiyonası'nda dünya şampiyonluğuna erişen YKM Sport'un başarılı pilotları YKM Yönetim Kurulu Üyesi Saruhan Tan ve kuzeni Kerim Zorlu, yarış dünyasındaki başarılarını, motor ve deniz tutkularıyla pekiştirerek profesyonel hayata taşıdılar. YKM Yönetim Kurulu Üyesi Saruhan Tan, Povverboat dünyasının tanınmış markalarından Hustler'ın Türkiye, Yunanistan ve bazı Ortadoğu ülkelerinin temsilciliğini almış. Ortaklar Tan ve Zorlu, ilk tekneleri Slingshot Reloaded'in sunumunu bugün Marinturk İstanbul City Port'ta gerçekleşecek 30. Uluslararası İstanbul Boat Show Organizasyonu'nda ta-nıtacaklarmış.

        Yeni ciciler tanıtıldı

        Kadın giyim markasında iyi bir konuma sahip olan Roman markası için genç modacı Begüm Salihoğlu'nun yeni tasarımlar hazırladığını geçtiğimiz günlerde benden öğrenmiştiniz. Salihoğlu'nun 16 parçadan oluşan yeni koleksiyonu önceki gün İstinye Park'taki Roman mağazasında verilen bir davetle tanıtıldı. Davete katılan hanımlar, ilk kez kendilerinin gördüğü tasarımlardan beğendiklerini hemen satın aldılar.

        Diğer Yazılar