Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geçtiğimiz yıl Etiler'de açılan ve birçok ünlünün uğrak mekânı haline gelen et restoranı Nusret, Doğuş Grubu ile yaptığı ortaklıkla daha da büyüdü. 'Nusret' yeni yüzü ve yeni adresiyle Etiler'de 'D'ream Nusret Steakhouse' olarak hizmete girdi. Geçtiğimiz akşam da Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Nusret Gökçe ve D'ream CEO'su Levent Veziroğlu'nun ev sahipliğinde bir açılış daveti verildi. Davette yeni mönülerinde yer alan özel et çeşitleri konuklara ikram edildi.

        Oğlu için kesenin ağzını açtı

        Türkiye'de sanat koleksiyoncuları arasında onuncu sırada yer alan sanayici Numan Ceyhan, küçük oğlu için kesenin ağzını açmış. Türkiye'nin vergi rekortmenleri arasında ilk yüzde bulunan Numan Ceyhan'ın Saint Benoit Lisesi'nden mezun olan küçük oğlu Gökhan Raif'in, dün akşam Four Seasons Otel'de mezuniyet balosu vardı. Gökhan Raif, Boston'da Northeastern Üniversitesi'nde business okuyacakmış. Numan Ceyhan, önümüzdeki dönem Boston'a gidecek oğlu için Ritz Carlton'nun residence dairelerinden birini kiralamış. Bakalım residence dairede oturup öğrencilik yapmak Gökhan Raif için kolay mı, yoksa zor mu olacak?

        Eski eşler konserde

        Geçtiğimiz mart ayında boşanan Mehmet Tuna ve eski eşi Şehnaz Tuna'yı kızları Deniz'le birlikte Tom Jones konserinde görünce şaşırdım. Hatta daha sonra Şehnaz'ı arayarak "Hayırdır. Tekrar barıştınız mı?" diye sordum. Şehnaz Hanım, "Biz anlaşarak boşanmıştık biliyorsun. (Şehnaz Tuna yüklü tazminatlar istemeyip anlaşmalı boşanarak kendisine ayda 2 bin 500, bir kızı ve oğlu için de bin 500'er lira olmak üzere ayda 5 bin 500 lira nafakaya razı olmuştu) Yeniden bir araya gelmedik. 17 senelik bir evliliğin arkasından dostluğumuz devam ediyor. Çocuklarımızın da eşlik ettiği görüşmelerimiz oluyor. Bu konseri de kızımız Deniz çok istedi. Onu götürdük. Sorduğun için teşekkür ederim. İnsanlar ne olduğunu bilmeden öylesine yazıyorlar. Doğrusu budur " dedi.

        KIZLARI İÇİN BULUŞTULAR

        Eski eşler Nurettin Hasman ile Güliz Onursal, geçtiğimiz akşam uzun süreden sonra ilk kez bir araya geldiler. İkiz kızlarından fotoğraf sanatçısı Merve Hasman'ın doğum günü için Nişantaşı Biber'de yan yana oturarak aralarında küslük olmadığını da dosta düşmana gösteren eski eşlerin keyfi yerindeydi. Yakın dostları Banu Birkan ve Lale Hasman'ın da kutlamaya katıldığı gecede pasta kesip sohbet ettiler. 28 yaşına basan Merve'nin ikizi Mina yurtdışında olduğu için bu kutlamaya katılamadı.

        Diğer Yazılar