Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BODRUM'DAKİ Club Catamaran'ın sahibi Mehmet Birgen ve kız kardeşi Esra Bereket'e yıllar önce dedeleri Fethi Ahmet Paşa'dan İstanbul kıyılarındaki Prens Adaları'nın en küçüğü olan Sedef Adası miras kalmıştı. Bodrum'da yaşayan Mehmet Birgen, geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz'in kardeşi Prens Sattam Bin Abdülaziz'le İstanbul'daydı. Geçen yıl Sedef Adası'ndan dört dönüm arazi satın alan Prens, bu araziye muhteşem bir malikâne yaptırmak için hazırlıklara başlamış. Önümüzdeki ay malikânenin inşaatının hazırlıkları başlayacakmış. Ada sakinleri de Prens'in kendilerine komşu olmasından dolayı çok heyecanlıymış.

        Refaeli de GELİYOR

        ASTAŞ Holding'in, The Residences at Mandarin Oriental Bodrum projesinin tanıtımı için bu cumartesi günü Bodrum'da büyük bir gece organize ettiğini ve bu davette Eros Ramazzotti’nin konser vereceğini yazmıştım. Yurtiçi ve yurtdışından gelen seçkin isimlerin katılacağı davetin sürpriz konuğunun dünyaca ünlü oyuncu-model Milla Jovovich olacağını da yazmıştım. Davetin sürpriz konuklarından biri de Türkiye'yi daha öncede ziyaret eden ünlü model Bar Refaeli'ymiş. Davete geleceği son anda belli olan Refaeli, Paris Houte Couture'dan sonra yakın arkadaşlarıyla birlikte Bodrum'a gelip davet sonrası da birkaç gün tatil yapacakmış.

        20. yıl şerefine

        VAKKO Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko'nun 20 yıl önce kurduğu ve çocuğu gibi üzerine titrediği Power FM, şimdi de sokak sanatçılarına destek oluyor. Genç 10 graffiti sanatçısı, İstanbul'un eşsiz Boğaz manzarasında boy gösterecek megaboard'larda kendi yorumlarıyla Power FM'i anlatmışlar. Geçtiğimiz gün Bebek Lucca'da Cem Hakko'nun ev sahipliğinde gerçekleşen davette bu projenin tanıtımı yapıldı. Power FM'in 20.yılı şerefine, eserlerin tümü bugünden itibaren 14 Temmuz'a kadar Çırağan Sarayı'ndan İstinye'ye tüm megaboard'ları süsleyerek bir açık hava sergisinde sergilenecekmiş.

        Dalaman'da SPA keyfi

        CEMİYET hayatının ünlü isimleri geçtiğimiz hafta sonunu, Ege ile Akdeniz'in buluştuğu noktada konumlanan Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa'da geçirdi. Malum stresten ve vücudun yorgunluğundan kurtulmanın en iyi çözümü masaj. Hafta sonu tatili için sık sık Dalaman'a gelen isimler, gündüzleri deniz kenarında güneşin ve denizin keyfini çıkarırken akşamüstleri de bol bol spada vakit geçirdi. Erkekler klasik masajlarla vücutlarını yumuşatırken hanımlar da cilt bakımı, aroma terapi ve değişik masajlarla güzelleşip dinlenmiş. Bu yaz, Bosphorus Night by Suat Ateşdağlı partileriyle Çeşme, Bodrum ve Dalaman'da performans yapacak olan DJ Suat Ateşdağlı'nın müzikleriyle de dans edip eğlenmişler.

        Sosyetikler MASAJ

        GEÇTİĞİMİZ yıl Çeşme Alaçatı'da Emre Ergani'yle birlikte Biber'i işleten Esra Özkan, şimdi de Emre Ergani ve Gökhan Çarmıklı'nın açtığı Bobou Beach'in içinde bir masaj terapi merkezi yapmış. Sevgilisi Ender Yiğit'le mutlu bir beraberlik yaşayan Esra Özkan, dün açtığı Hypnos adlı masaj ve cilt bakımı bölümünü kendi işletiyor. Daha önce de güzellik ürünleri ithalatı yapan Özkan, güneşten ciltleri yıpranan sosyetik arkadaşlarına da özel cilt bakımları yapıyormuş.

        Ailece tatil

        GEÇTİĞİMİZ ay kızı Yosun Reza, damadı Oliver ve torunlarını İstabul'da ağırlayan Ender Mermerci geçtiğimiz akşam sevgilisi Herman von Alkamade ile baş başa Suada'da yemek yedi. Ender Mermerci, kızları, torunları ve damatlarıyla birlikte geleneksel hale getirdiği Bodrum tatiline de birkaç güne kadar start verecekmiş. Ender Hanım, bütün hazırlıklarını bitirmiş. Bu tatilde Ender Hanım'a sevgilisi Herman von Alkamade de eşlik edecekmiş.

        Champs Elysees İstanbul’a geldi

        MARKS & Spencer, Türki ye genelindeki 46. ve ilk konsept mağazasını bugün Kanyon'da açıyor. Özyeğin Ailesi'nin Türkiye mümessili olduğu markanın bu konsept mağazası bin metrekare alana yayılmış. Mağazada yine kadından erkeğe, çocuktan iç giyime kadar her şey olacak. Kanyon'daki mekân, geçtiğimiz kasım ayında Paris Champs Elysees'de tekrar açılan mağazanın standartlarına göre tasarlanmış. Kanyon Marks & Spencer için eylül ayında da görkemli bir açılış yapılacak.

        Diğer Yazılar