Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Monaco Prensi 2. Albert ve Hannover Prensesi Caroline'in himayelerinde gerçekleşecek olan Prenses Grace Kelly Vakfı'nın dünyadaki muhtaç çocuklara yardım amacıyla 59 yıldır Monaco'da düzenlediği Gül Balosu'na katılacak Türk misafirler VIP olarak ağırlanacaklarmış. Monte Carlo La Société des Bains de Mer (SBM) şirketinin Türkiye ve Ortadoğu temsilcisi Hülya Biren, bu yılki Gül Balosu organizasyonu ve bundan sonra Monaco'da gerçekleştirilecek bütün organizasyonları World Travel Channel Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan'la birlikte yapacaklarını söyledi. Gül Balosu'nun bu yılki teması 1960'ların Londra'sı ve o yılların meşhur şarkıları olacakmış. 24 Mart'ta, Monaco Yıldızlar Salonu'nda gerçekleşecek 800 kişilik baloya katılacak olan Etel-Robert Baler, İdil Atakol, Evrim Aras, Osman Topçu, Tevfik-Dila Gür, Karin-Hüseyin Fazlıoğlu, Sema Basa, Gökhan-Siren Çarmıklı gibi isimlerin yer aldığı 40 ünlü konuk 22-25 Mart tarihleri arasında Hotel de Paris'de konaklayacak. Prens 2. Albert ve eşi Prenses Charlene, Prenses Caroline ve çocukları Andrea, Charlotte ve Pierre Casiraghi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek balonun sürpriz konukları ise İngiltere Veliaht Prensi William ve Prenses Katherine.

        İkinci kez ameliyat oldu

        İstanbul sosyetesinin en eski isimlerinden Bahriz Vatandost'un eşi Sibel Hanım, geçtiğimiz yaz yeni aldıkları tekneleriyle Bodrum'da keyif yaparken teknede geçirdiği şanssız kaza sonrası kolunu kırmıştı. Apar topar hastaneye kaldırılarak ameliyat olan Sibel Hanım, yaz tatiline son vermişti. Yaklaşık üç ay kolu alçıda kalan Sibel Vatandost, yanlış kaynama yüzünden geçtiğimiz aylarda yeniden ameliyat olmuştu. Hâlâ kolu sargılı olan Sibel Vatandost yakın arkadaşı Ferda Sarıyer'le birlikte geçtiğimiz akşam Cahide'de çok sevdiği Bülent Ersoy'u dinledi.

        25.yaş kutlaması

        Konak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı iş ve politika dünyasının tanınmış isimlerinden Sinan Uyanık ve Nazan Uyanık'ın kızları Beste Uyanık, 25. yaşını ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte Nişantaşı Zanzibar'da kutladı. New York Institute of Tecnology Business, media dallarını içine alan interdisciplinary studies bölümünden mezun olduktan sonra Pace Üniversitesindeki medya mastırını da bitiren Beste, artık Türkiye'ye kesin dönüş yaptı. Sekiz yıldır doğum günlerini Amerika'da kutlamak zorunda kalan Beste, sekiz yıl aradan sonra Türkiye'deki ilk doğum gününü kutladı. 2010 yılında Uğur Şarman'la talihsiz bir evlilik yaşayan ve boşanan Beste Uyanık, şimdi de Can Gürzap'ın okulunda spikerlik ve sunuculuk eğitimi alıyormuş. Güzelliğiyle dikkat çeken Beste Uyanık'ı ileride televizyon ekranlarında görürseniz şaşırmayın.

        Görümceye destek

        İstanbul'daki ilk ofisini geçtiğimiz günlerde açan ABD'li APCO'nun dünyadaki 33'üncü şubesinin Türkiye Genel Müdürlüğü görevine Zeynep Dereli Batu getirilmiş. Zeynep Dereli Batu, şirketin yeni ofisinin açılışı nedeniyle Hyatt Regency İstanbul'da da yemekli bir davete ev sahipliği yapti. Geçtiğimiz ocak ayında Pelin Batu'nun erkek kardeşi Arda ile dünyaevine giren Zeynep Dereli Batu'yu bu önemli gecesinde görümcesi Pelin Batu da yalnız bırakmadı. Apco'nun İstanbul ofisi açılışı nedeniyle düzenlenen 'Yükselen Yıldız-Türkiye' konferansında Büyükelçi Marc Ginsberg, Brad Staples, Soli Özel, Emre Alkin ve İlker Aycı gibi alanlannda uzman kişiler davetlilere konferans verdi.

        Diğer Yazılar