Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesirspor henüz 50. saniyede şok bir gol yiyerek maça adeta 1-0 yenik başladı. Soldan yapılan gelişigüzel bir ortada defansın tecrübeli Makedon oyuncusu Tomislav Glumac topu bir amatör oyuncu gibi sektirdi. Top da “al beni gol at” dercesine bu ligin en çok gol atan oyuncusu Pote’nin önüne düştü. Usta golcü 11. golünü ligin en erken golü olarak Balıkesir ağlarına gönderdi.

        Bu artçı şok golü kırmızı-beyazlı takımın oyun planını allak bullak etti. Savunmayı sağlam tutup, kontra ataklarla gol atmayı düşünürken bu golden sonra öne çıkarak rakibin yarı sahasına yerleşti. Çok adamla hücum yaptı. Özellikle ilk yarıda Muğdat ile çok net gollük pozisyonlardan yararlanamadı. Bal-Kes ikinci şoku en iyi ve tecrübeli oyuncusu Ragıp’ın 30. dakikada sakatlanarak çıkmasıyla yaşadı. Maçı kazanmak adına kalabalık hücuma kalktı. Savunmada riskler aldı. Zeefuik’in penaltı golüyle eşitliği sağladı.

        Duran toptan kaleye gönderilen yüksek ortada Balıkesir defansının uzun boylu stoperleri Hüseyin ve Glumac’ı seyretti. Ev sahibi takımdan Mojsov kafayla 2.golü attı.

        Bal-Kes’in seyirlik defansının sadece yenen gollerde değil, oyun içinde ve duran toplarda da yaptığı hatalara rağmen Kerim Avcı’nın uzatmalarda attığı golle maçı berabere bitirmesi Balıkesir’in yeni hocasıyla iyi yolda olduğunun göstergesidir.

        Diğer Yazılar