Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altınordu takım birlikteliğine özen gösteren gençlerle tecrübelileri harmanlayan bir oyun felsefesine sahip bir takım. Yabancı oyuncu kadrosunda yok. Takım oyununu ve çok adamla pas yapmayı da iyi beceriyor. Ancak bu sezon yaşadığı değişmeyen tek şeyi gol atmakta zorlanmasıydı. Şu anda ligin en az gol atan takımlarından birisi oldu.

        Deplasmanda oynadığı maçlarda iç sahada oynadığı maçlara göre çok farklı karakterli bir Altınordu var sahada, dün de öyle oldu.

        Ev sahibi Malatyaspor’un Play-Off iddiası nedeniyle açık oynaması Şeytanlar’ın işine geldi. Hemen her atağı en az 6 oyuncuyla oldu. Savunmanın önünde Arif’i emniyet sibobu olarak bıraktı. Berkay, Cengiz, Serkan, Erdoğan ve Göksu ile oyunun başlangıcından itibaren ileri çıkarak rakip kalede gol aradı. İlk yarıda gol atamayan Şeytanlar, ikinci yarının başında Cengiz’in ortasını iyi takip eden Göksu’nun attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra sahada oyunun tek hakimi Altınordu’ydu. Cengiz, Göksu, Serkan ve Erdoğan ile çok müsait pozisyonlarda gol atamadı.

        A.Ordu, maçı kazanarak 9 hafta süren şanssızlıklarına son verdi. Bundan daha önemlisi çok iyi oynadılar, rakip kalede gol pozisyonu üretmekte zorlanmadılar. Maçı çok farklı kazanabilirlerdi.

        Diğer Yazılar