Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İmkansızlıklar içerisinde başarıya koşan bir takımın zaferidir bu. Diğer bir deyişle İnancın zaferidir. Manisaspor geçen yıl hiç de hak etmediği şekilde geldiği 2. Lig’den 1.Lig’e anasının ak sütü gibi kazandığı helal puanlar ile hak ederek geri döndü.

        Hem de bu işin para işi değil, yürek işi olduğunu dosta düşmana gösterdi. Ekonomik olarak çok zorlu süreçlerden geçtiler. Zorluklar oldu, oyuncuların peşinatları, maç başı paraları ödenmedi. Aylarca maaş alamadılar. Tüm olumsuzluklara rağmen, bu takımda bir kader birliği yapıldı. Yeri geldi oyuncuların cebinde para olmadı. Kafeye gidip oturacak kadar paraları yoktu. Fakat yine de isyan etmediler.

        İmkanları iyi olan paralı takımların oyuncularının yaptığı gibi bir tane bile antrenman boykot edilmedi. Hocaları Taner Taşkın’a inandılar. Tek hedefe kilitlendiler.

        10 puan öndeydiler, liderlikten bile düştüler. Geçtiğimiz hafta Gümüşhane’yi deplasmanda yendiler, rakibi Kocaeli takılınca koltuğu geri aldılar.

        Dün de seyircisinin önünde Sivas Bld’yi Bahattin’in attığı golle 1-0 yenerek en yakın rakibinin üstünde 4 puan farkla şampiyon oldular.

        Helal olsun bu çocuklara, Taner Taşkın’a..

        Onların hakları asla ödenmez.

        Diğer Yazılar