Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        104 yıllık çınar Karşıyaka, 120 kişiyle kongre yaptı. Başkan bulunamadığı için yönetim, Halil Zeki Osma, Seyhan Evlioğlu, Oktay Yeşil ve Onur Keleş’ten oluşan kongre divanına kaldı. Önümüzdeki sezon 2. Lig’de oynayacak olan Karşıyaka’nın olağanüstü genel kurulunda kara tablo ön plana çıktı.

        Son Başkan Fatih Diniz, borcu 41 milyon 697 bin TL olarak açıkladı. Başkanlığa aday olamayacağını söyledi. Eski başkanlardan Hasan Denizkurdu kulübün yanlış yönetildiğini, değerlerimizle oynandığını söyledi, “Taraftar da yönetim de duracağı yeri unuttu” dedi. Temlik verenlerin üstüne bir bardak su içmesini, altyapıya dönüp, şampiyonluk sözünü etmeden ayakta kalınmasını istedi.

        Fatih Diniz yönetimi yapılan oylamada ibra edilmedi. Bunun üzerine Fatih Diniz ve yönetimi toplu olarak kulüp üyeliğinden istifa ettiklerini söylediler. Sert tartışmalardan ve verilen 10 dakika aranın ardından yapılan oylamayla 4.5 aylık son yönetim ibra edildi. 21-24 Mayıs tarihleri arasında tekrar yapılacak kongrede yönetime aday çıkmaz ise 104 yıllık çınarın kayyumla yönetilmesi söz konusu olacak.

        Peki hatalardan ders alınarak yeni başlangıç yapılabilecek mi...

        Öncelikle 2. Lig’de şartların ne olduğu iyi bilinmeli. Bu ligin takımı kurulmalı. Bu ligin hocasıyla anlaşma yapılmalı. Altyapı 1912 Karşıyaka Derneği’ne bırakılmalı. Basketbolda uzun yıllardan beri altyapıdan yetişen A takımda oynayan bir oyuncu yok. Yetiştirici özelliği kaybolmuş durumda. Bu özelliğin tekrar kazanılması gerekir.

        Açıkçası Karşıyaka’yı feda yılları bekliyor. Şampiyonluk sözleri edilmeden sabırla beklenen birikmiş özlemlerin sonunda Kaf-Kaf’ın layık olduğu yerlere ulaşması en büyük dileğimizdir.

        Diğer Yazılar