Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yeni Gelin 24. bölüm fragmanı: Kaynanaların güzellik yarışı!

        SHOW TV'de Cumartesi akşamları ekranlara gelen ve izleyicileri kahkahaya boğan Yeni Gelin'in yeni bölüm fragmanı da izleyicilere sunuldu. İnternet üzerinde büyük yoğunlukla "Yeni Gelin 24. bölüm fragmanı" aramasını yapan izleyicilerin heyecanlı bekleyişi sona erdi. Peki Yeni Gelin 24. bölümde neler yaşanacak? İşte Yeni Gelin 24. bölüm fragmanı ve yeni bölüme dair ipuçları...

        YENİ GELİN 24. BÖLÜM FRAGMANI: MÖHTEBER, AYŞE VE ASİYE'NİN BAŞI BELADA

        Oyuncu kadrosunda Jessica May, Tolga Mendi, Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik ve Lale Başar gibi isimlerin yer aldığı Yeni Gelin dizisi, 23. bölümüyle bu akşam ekranlara geldi. Yayınlanan bölümün ardından 24. bölüm fragmanı da izleyicilere sunuldu.

        Yapımcılığını Süreç Film/Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'nin kahkaha dolu dizisi "Yeni Gelin"in 24. bölüm tanıtımı yayınlandı. Möhteber, Ayşe ve Asiye’nin, Kalender Ağa’ya güzel görünmek uğruna başlarını büyük bir belaya soktuğu tanıtım eğlenceli görüntüleriyle dikkat çekti.

        YENİ GELİN 23. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Yeni Gelin’in bu akşam ekrana gelen 23. bölümünde;

        Kalender Ağa, nihayet Asude ile baş başa vakit geçirme şansını yakaladı. Konakta can güvenliği olmayan Bella, Hazar’la birlikte geceyi otelde geçirmek istedi. Gittikleri yerde, Baran ve Şirin’i gören Bella, Hazar’ın ikiliyi görmemesi için elinden geleni yapsa da başarılı olamadı.

        Hazar, Baran’la kavga edince karşısında Şirin’i buldu. Nehirde kısa bir gezi sonrası uçağa binen Kalender Ağa ve Asude günlerini romantik bir akşam yemeği ile sonlandırmaya karar verdi. Yemek sonunda Kalender Ağa, Asude’nin dost kalalım demesiyle yıkıldı.

        Asude’nin sözleriyle birlikte bu zamana kadar verebileceği en radikal kararı ailesine açıklayan Kalender, ağalığı oğullarından birine devredeceğini bildirdi. Karar vermekte zorlanan konak erkekleri, kısa çöpü çekerek ağalık sancağını Gökhan Bozok’a devretti.

        Korkut Dede ağalığın Kalender’in oğullarına değil, kardeşine geçmesi gerektiğini ve o kişinin de kimsenin bilmediği oğlu İskender Bozok olduğunu söyledi. Korkut Dede’nin açıkladığı gerçekle dengeleri alt üst ettiği final sahnesinde konak halkı büyük bir şok yaşadı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ