Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Yer: Bursa İnegöl... 5 aylık hamile olan eski eşini yanlışlıkla vurdu

        Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Hüseyin B., boşandıktan sonra beraber yaşamaya devam ettiği 27 yaşıda ve 5 aylık hamile olan Merve P.'yi, iddiaya göre elindeki tabancayı almak isterken yanlışlıkla vurdu.Ağır yaralanan Merve P., hastanede tedaviye alındı.

        DHA'nın haberine göre dün gece, Turgutalp Mahallesi'nde 3 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede oturan Merve P.,birlikte yaşadığı eski eşi Hüseyin B.'ye dışarı çıkıp, gezmek isteğini söyledi. Buna karşı çıkan Hüseyin B., tartışma çıkınca evden ayrıldı. Bir süre dışarıda dolaşan Hüseyin B., iddiaya göre, eve geldiğinde Merve B.'yi tabancayı başına doğrultmuş halde buldu. Hüseyin B., kadının elindeki silahı almak için isterken silah bir anda ateş aldı. Kanlar içinde yere yığılan kadın başından ağır şekilde yaralandı.

        REKLAM

        ŞOKA GİRDİ VE BAYILDI

        Şoka giren Hüseyin B., ağır yaralı eski eşinikucağına alarak daireden çıkıp komşularından yardım istedi. Ağır yaralanan Merve P.,çağrılan 112 Acil Servis ambulansında görevli sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardındanDevlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviyealındı.

        Hüseyin B., apartmanın giriş kapısında bir anda yere düşerek bayıldı. Hüseyin B. de çağrılan başka bir ambulansla aynı hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin ardından gözaltına alınan Hüseyin B.'nin verdiği ifadesinde"Gezme nedeniyle sevgilimle tartıştım. Benim silahımı alıp kendisine doğrultunca ben de almak istedim. Almak isterken bir anda silah ateş aldı" dediği öğrenildi.

        5 aylık hamileMerve P. iseambulansla Bursa'daki Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ