Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Manisa'nın Turgutlu ilçesinde mangaldan yayılan karbonmonoksit gazından zehirlenen 2 kişiden biri hayatını kaybetti.

        Yüksekçıvgalı mevkisinde bağ evinde Şerafettin Polatlar (45) ve Nirgül Sivaz (52) yemek yapmak için mangal yaktı. Polatlar ve Sivaz, daha sonra ısınmak için mangalı bulundukları odaya aldı.

        Aynı odada uyuyan ve gazdan etkilenen ikiliden Polatlar, bir süre sonra uyanarak durumlarını 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi.

        Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kapıyı çilingir yardımıyla açtırdı. Eve giren ekipler, Sivaz'ın öldüğünü, Polatlar'ın ise baygın durumda olduğunu belirledi.

        Ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve hayati tehlikesi bulunan Polatlar, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

        Sivaz'ın cesedi, savcılık incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler