Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'nın Alanya ilçesinde Ortadoğu Grup bünyesinde bulunan Wome Deluxe Otel ile Antalya Bilim Üniversitesi, turizm sektörü için nitelikli iş gücü yetiştirme amacıyla Wome Akademi projesini hayata geçirdi.

        Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, Wome Deluxe Oteldeki lansman ve protokol imza töreninde Türkiye'de enerji, inşaat gibi birçok alanda projeler hayata geçirdiklerini söyledi. Turizme Wome Deluxe ile sonradan dahil olduklarını belirten Gür, bugün hayata geçirdikleri Wome Akademi ile turizm sektöründe yapacakları yatırımın bir ayağını hayata geçirdiklerini ifade etti.

        Turizm sektöründeki markaları Wome Deluxe'ün iki yılda "Aile Dostu" konseptinde lider marka olmayı başardığını vurgulayan Gür, şunları kaydetti:

        "Bugün, lidere yakışan bir projeye hayat vermek için buradayız. Wome Akademi ile turizm sektörünün en temel prensibi olan hizmet anlayışına profesyonel bakış açısı katacağız. Eğitimle sektörü bir araya getirdiğimiz bu çalışmada öncelikle kendi yöneticilerimizi ve personelimizi eğiteceğiz. Sonrasında bir işe alım süreci haline gelecek projemizde adayların hem kişisel olarak kendilerine katkı sağlamasını hem de sektörde hizmet anlayışına yeni bir standart kazandırmayı hedefliyoruz. Başarı kişiye bağlı değildir. Ekip olarak takım olarak çalışırsak başarılı oluruz. Tek başına başarı tek kişiyi başarıya götürür."

        Gür, akademiye katkı sağlayanlara teşekkür etti.

        Wome Akedemi Koordinatörü Doç.Dr. Hakan Karataş, Wome Akademi'de ana hatlarıyla yöneticilere, daimi ve aday personel eğitimleri verileceğini bildirdi.

        Akademinin ikinci hedefinin ise bir düşünce platformu oluşturmak olduğunu aktaran Karataş, "Türkiye'de ilk olacak bu modelle sektörün sorunlarını sahiplenen, üzerinde düşünen ve çözümler sunan bir sistem oluşturulacak. Sonuçlar bu platform aracılığıyla kamuoyuyla paylaşılacak. Eğitim periyotlarının sonunda tüm öğrencilere Antalya Bilim Üniversitesi ve Wome Deluxe imzalı sertifika verilecek."diye konuştu.

        Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek ise sanayi-eğitim iş birliği projelerinde yer almaktan mutlu olduklarını söyledi.

        Ortadoğu Grup'un her zaman eğitime destek verdiğini, bir çok eğitim vakfı kurup buralarda öğrenciler yetiştirilmesine vesile olduklarını anlatan Yüksek, "Wome Akdemi sektör ve bizim öğrencilerimiz için çok iyi bir uygulama okulu olacak." dedi.

        Konuşmaların ardından Ortadoğu Grup yönetim kurulu üyeleri, Antalya Bilim Üniversitesi akademisyenleri, öğrencileri ve Wome Deluxe personelinin katıldığı törende Gür ve Yüksek tarafından protokol imzalandı.

        Antalya Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Murat Kaplan Wome Akademi'nin ilk dersini verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler