Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Ağrı'nın Tutak ilçesinde kendisinden 9 gündür haber alınamayan 15 yaşındaki Musa Vural'ın bulunması için çalışmalar devam ediyor.

        İlçede yaşayan Vural, 17 Kasım'da cep telefonu almak için gittiği Ağrı'dan evine geri dönmeyince ailesi kayıp başvurusunda bulundu.

        Kayıp çocuğun babası Cemil Vural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlundan 9 gündür haber alamadıklarını söyledi.

        Kendisinden gün boyu haber alamayınca polise başvurduklarını ifade eden Vural, "Geçen cuma gününden itibaren arıyoruz. Evden çıkarken üzerinde kimlik ve telefon yoktu. Kesinlikle evde küsme, kavga da yok. Kaçırılmış olabilir. Hayatından endişe ediyoruz. Bulunması için yetkililerden yardım bekliyoruz. Aramadık sormadık yer bırakmadım. Hayatından endişeliyiz. Ailece perişanız. Görenlerin Allah rızası yardım etmelerini istiyoruz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler