Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'nın Orhangazi ilçesinde çamurlu kara lastiklerini kapıda bırakarak banka şubesine giren ve o anlara ilişkin fotoğrafı sosyal medyada paylaşılan 52 yaşındaki Binnaz Uysal, "Saygımdan dolayı içerisi kirlenmesin diye kara lastiklerimi çıkardım. Bana bu hareketimle örnek olduğumu söylüyorlar ama benim hiç aklıma gelmedi." dedi.

        Orhangazi'nin Yeniköy Mahallesi'nde oturan 6 çocuk annesi Binnaz Uysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, banka şubesine girerken ayağındaki kara lastikleri çamurlu olduğu için çıkardığını söyledi.

        Bunun üzerine güvenlik görevlisinin yanına gelerek "Teyze niye lastiğini içeri almıyorsun?'' dediğini belirten Uysal, "Çamur olur içerisi dedim buna karşılık 'biz süpürürüz' yanıtını verdi. Beni ikna etmeye çalıştı ben de 'yok yok kalsın' dedim. Ben saygımdan dolayı içerisi kirlenmesin diye kara lastiklerimi çıkardım. Bana bu hareketimle örnek olduğumu söylüyorlar ama benim hiç aklıma gelmedi.'' diye konuştu.

        Lastiklerinin zeytinlikte çamur olduğunu anlatan Uysal, bankadan evine döndükten sonra kara lastikleri yıkadığını söyledi.

        İşlem yaptırmak üzere tarlasından ilçe merkezindeki bir banka şubesine gelen ve kara lastiklerini çamurlu olduğu için kapıda çıkarıp çoraplarıyla içeri giren Binnaz Uysal'ın fotoğrafı, sosyal medyada paylaşılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler