Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

        Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Ankara Çevre Otoyolu'nun Samsun-Karapürçek kavşakları 0-2. kilometrelerinde görüntü bariyeri çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle otoyolun Samsun-Karapürçek istikametinde sağdan 2 şerit trafiğe kapatıldı, ulaşım soldaki 2 şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

        İzmir-Aydın Otoyolu'nun Torbalı bağlantı kolunda Torbalı yönü 1. kilometresinde 31 Ocak'a kadar serbest geçiş sistemi montaj çalışması yapılacak. Bu süreçte ulaşıma İzmir yönünde gidiş-geliş olarak izin verilecek.

        Akçaabat-Trabzon yolunun 45'inci kilometresinde bugün ve yarın Akyazı Tüneli'nin Akçaabat-Trabzon yönünde bulunan güney tüpünde bakım onarım çalışmaları yapılacak. Bu nedenle ulaşım 08.00 ile 18.00 saatlerinde tek şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

        Konya-Karapınar yolunun 11-15. kilometresinde köprülü kavşak çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

        İstanbul-Kocaeli yolunun 13-15. kilometrelerinde sanat yapıları çalışmaları nedeniyle her iki yönde de sol şeritler trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler