Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ankara'da kaza: Araç bariyere saplandı! Sürücü ve eşi yaşamını yitirdi - Güncel haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Ankara'nın Polatlı ilçesinde çarpışan otomobillerden birinin bariyerlere saplandığı kazada, Elif ve Şahin Çelik çifti yaşamını yitirdi, kızları ise yaralandı.

        DHA'nın haberine göre kaza, akşam saatlerinde meydana geldi. Abdullah Can A. yönetimindeki otomobil, Şahin Çelik yönetimindeki otomobille çarpıştı.

        İLK MÜDAHALE SONRASI HASTANEYE KALDIRILDILAR

        Çarpışmanın şiddetiyle savrulan araçlardan biri bariyerlere saplandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi.

        REKLAM

        Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri, aileyi sıkıştıkları otomobilden çıkartıp, sağlık ekiplerine teslim etti. Yapılan kontrolde Şahin Çelik'in kaza yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Elif Çelik ile kızı ise kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        SORUŞTURMA BAŞLATILDI

        Elif Çelik de doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Çiftin, kazada yaralanan ve tedavisi devam eden kızlarının ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, diğer otomobilin sürücüsü Abdullah Can A., ifadesi için jandarma merkezine götürüldü.

        Fotoğraflar: İHA

        ÖNERİLEN VİDEO

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ