Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MEXICO CITY (AA) - Meksika'da devlete ait petrol boru hattındaki hırsızlık olaylarında geçen yıl ciddi artış gözlendiği bildirildi.

        Devlete ait petrol şirketi Pemex'nin raporuna göre, geçen yıl şirkete ait petrol boru hattında hırsızlara ait 10 bin 363 kaçak vana tespit edildi.

        Akaryakıt hırsızlarına ait vana sayısının 2016'da 6 bin 873 olduğu hatırlatılan raporda, geçen yıl yaşanan akaryakıt hırsızlığında 2016'ya oranla ciddi artış olduğu belirtildi.

        Raporda, 10 binden fazla kaçak vana kapatılsa da petrol hattında çok sayıda gizli vananın mevcut olduğu ve akaryakıt hırsızlığının devam ettiği ortaya kondu.

        Akaryakıt hırsızlığının her yıl artarak devam ettiği Meksika'da, petrol boru hattında her gün 28 kaçak vana tespit ediliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler