Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balkanların altın tekmelerine kutlama

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Edirne'de yapılan 19. Balkan Taekwondo Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Aziziye Belediyesi Termal Spor Kulübü sporcusu Lokman Doğan ile balkan ikincisi olan Aziziye Gençlik Sporlu Şevki Ağırman ve Ayşenur Çelik , Taekwondo İl Temsilcisi Süleyman Baykal, antrenörler Zafer Kavcı ve Rahmi Ak ile birlikte Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'i ziyaret etti.

        Oldukça neşeli bir ortamda geçen ziyarette, Balkan fatihlerini kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Taşkesenligil, milli sporcuları ödüllendirdi.

        EĞİTİMİNİZİ KESİNLİKLE AKSATMAYIN

        Milli taekwondocuların elde ettikleri madalyaların ilimiz ve ülkemiz adına önemli olduğunu belirten Taşkesenligil, başarılı sporculardan eğitimlerini de aksatmadan yapmalarını ve derslerinde de başarılı olmalarını istedi.

        Taşkesenligil, "Bu sporcularımızın başarıya ulaşmasında en büyük rolü oynayan antrenörlerimizi de tebrik ediyorum. İl temsilcimiz Süleyman Baykal'a da hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

        (ERZ-AT-Y)

        23.11.2017 13:50:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler