Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Develi Belediyesi Voleybol Kulübünden muhteşem geri dönüş

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Türkiye Voleybol 2. Lig erkekler 4. Grup 7. hafta mücadelesinde Develi Kapalı Spor Salonunda karşı karşıya gelen Develi Belediye Spor ile Konya Pema Koleji karşılaşması Develi Belediyesinin 3-2'lik üstünlüğüyle sona erdi.

        2-0 yenik düştüğü mücadelede seyirci desteğini de arkasına alan Develi Belediye Spor oyuncuları kendi sahasında 3-2 galip gelmesini bilerek, taraftarlarını sevindirdiler. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar'ın da heyecanla izlediği karşılaşma sonunda açıklamada bulunan Başkan Cabbar "Büyük bir azim ve inançla oyunu bırakmayarak galip gelmeyi başaran tüm sporcularımızı alınlarından öpüyor hepsini tebrik ediyorum. Ayrıca bir an olsun desteklerini esirgemeyen hemşerilerimize de teşekkür ediyorum. İnşallah gruptan çıkarak playoffa gideceğiz" diyerek alınan galibiyeti Develili taraftarlara hediye etti. Develi Belediye Spor Voleybol Kulübü 8. Hafta karşılaşmasına Kayseri Sahabiye Spor'la deplasmanda yapacak.

        (SK)

        27.11.2017 14:16:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler