Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla'da 'Narko-KOM' uygulaması

        - Muğla Emniyet Müdürlüğü Narkotik ve KOM Şube Müdürlüğü'ne bağlı 150 polis Üniversite öğrencilerinin yoğun olduğu Kötekli Mahallesinde 'Narko-KOM' uygulaması yaptı.

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Bekir Tosun

        MUĞLA (İHA) - Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri Üniversite öğrencilerinin yoğun olarak oturduğu Kötekli Mahallesinde gerçekleştirdiği 'Narko-KOM' uygulamasında tüm ilçelerdeki Narkotik ve KOM ekipleri görev aldı. 37 ekip ve 150 polisin katıldığı uygulama 2 saat sürdü.

        Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde toplanan ve ilçelerden gelen 150 Narkotik ve KOM ekipleri uyuşturucu, Menteşe Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'nden gelen ekipler de işletmelerde sahte alkol denetimi yaptı. Saat 22.00'da başlayan denetim gece saat 24.00'a kadar sürdü.

        KOM Şube Müdürlüğü'nden toplu çıkış yapan ekiplere motorize ekipler de destek verdi. Uygulama esnasında Narkotik köpekler de görev alırken, uygulamada 970 GBT sorgulaması yapıldı. Uygulamada 7 arama kaydı ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

        (BT)

        09.12.2017 01:26:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler