Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaman İlçe Gençlik Merkezinden 'Çaya Geliyoruz' projesi

        KIRŞEHİR (İHA) - Kırşehir'in Kaman İlçesi Gençlik Merkezin de eğitim alan gençler, 'Çaya Geliyoruz' projesi kapsamında, Kaman Meslek Yüksekokulundaki öğrencilerin evlerine konuk oluyor.

        Kaman Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Rıza Ekici ve gönüllü gençler, ailesinden ayrı ilçede yükseköğrenim gören Haydar Demir'in kaldığı öğrenci evini ziyaret etti.

        Gençlik Lideri Ekici, her hafta yeni bir ev ziyareti gerçekleştirdiklerini ve birçok aileye ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.

        Üniversite öğrencileri ile kaynaşarak birlikte hareket etme becerilerini de geliştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Ekici, "Son yıllarda azalan misafirlik kültürünü yeniden gençlerimizle birlikte aşılamayı hedefliyoruz.

        Kaman'da ikamet eden ailelerin yanı sıra öğrenci kardeşlerimizin de evlerine giderek onlarla sohbet edip sorunlarını dinliyoruz"dedi

        (EÖ-AÖ-Y)

        11.12.2017 13:20:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler