Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cizre'de tarihi çarşı yeni bir görünüm kazandı

        (Fotoğraflı)

        Abidin Yel

        ŞIRNAK (İHA) - Şırnak'ın Cizre İlçe Belediyesi Cizre Belediyesi, "Sokak Sağlıklaştırma" projesi kapsamında restorasyon çalışmaları başlattığı tarihi eski çarşı yeni bir görünüm kazandı.

        Cizre Belediyesince "Sokak Sağlıklaştırma" projesi kapsamında tarihi eski çarşıda restorasyon çalışmaları hummalı bir şekilde devam ederken, çalışmaların tamamlanması ile birlikte tarihi eski çarşı yeni bir görünüm kazanacak. Tarihi eski çarşıda devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı ve Kaymakam Faik Arıcan, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alıp, esnafların çalışmalarla ilgili talep ve sıkıntılarını dinledi. Eski Çarşı'nın restore edilmesini olumlu karşılayan Cizre esnafı da çalışmalar bittikten sonra eski çarşının tekrar canlanmasını arzu ettiklerini ifade etti.

        (AY-MP-Y)

        12.12.2017 13:37:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler