Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatsa Belediyesinden camiye peyzaj çalışması

        - Bolaman Ravza Camisi'nin peyzaj çalışması tamamlandı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Bolaman Güvercinlik Mahallesi'nde bulunan Ravza Camisi çevresinde peyzaj çalışması gerçekleştirildi.

        Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri peyzaj düzenleme kapsamında caminin bahçesine 900 metrekare parke taş döşendi ve çevresi ağaçlandırıldı. Caminin etrafına 135 metrekare uzunluğunda, 1,5 metre yüksekliğinde perde duvar yapıldı. Ayrıca 240 metrekarede yaya kaldırımı çalışması gerçekleştirildi.

        Ravza Camisi'nden Samsun - Ordu karayoluna ulaşım sağlayan yolda da parke yol çalışması yapılarak caminin çevre düzenleme çalışması tamamlandı.

        Güvercinlik Mahallesi Muhtarı Hami Gülboy, caminin çevre düzenlemesi ile ilgili mahalle halkı ile birlikte belediyeye talepte bulunduklarını ve bu taleplerini değerlendiren Fatsa Belediyesine teşekkür ettiklerini söyledi.

        Muhtar Gülboy, yapılan peyzaj çalışması ile Ravza Camisi'nin etrafının çok güzel olduğunu sözlerine ekledi.

        (AA-SLH-Y)

        14.12.2017 14:05:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler