Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Polis'ten Belediye Çalışanlarına 'Narkorehber' Eğitimi

        (Fotoğraflı)

        Murat Başal

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü tarafından belediye personellerine uyuşturucuyla mücadele kapsamında "Narkorehber" eğitimi verildi.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele kapsamında eğitim ve teknik kapasite artırımı, yerel yönetimlerin uyuşturucu ile mücadelede etkin kullanımının sağlanması, uyuşturucu maddeler, bağımlı olan kişiler ile satıcıların ortak özelliği, şüpheli mekanlar, toplumun uyuşturucu ile mücadelede farkındalığının artırılması ve faaliyetleri çerçevesinde belediye personelleri bilgilendirildi.

        Narkotik suçlarla mücadelede yapılacak ihbarların "'0 552 155 21 21"' numaraya WhatsApp uygulaması üzerinden iletilmesi istendi.

        Toplantıya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Güneş'te katıldı.

        (MB-MP-Y)

        14.12.2017 17:15:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler