Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Narkotik 'whatsapp ihbar hattı' kuruldu

        (Fotoğraflı)

        Nejdet Armağan

        MUŞ (İHA) - Muş Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde bağımlılığıyla daha etkin mücadele edebilmek için 'Narko-Mobil Projesi' kapsamında ihbar hattı kuruldu.

        Valilikten yapılan açılamada, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce madde bağımlılığıyla daha etkin mücadele edebilmek için 'Narko-Mobil Projesi' oluşturulduğu belirtildi. Açıklamada, "Geleceğimiz için madde bağımlılığı ile mücadele artık hepimizin görevi ve madde bağımlılığı ile daha etkin ve sonuç alıcı mücadele için kurulan 0552 155 49 49 numaralı Narko-Mobil hattına ,gördüğünüz, duyduğunuz, yaşadığınız ve bildiğiniz her şeyi resim, video ve mesaj olarak paylaşabilirsiniz. Belki sende bir mağdursun, ikinci adım yok, destek ol, geleceğine sahip çıkalım" denildi.

        (NA-MSA-Y)

        15.12.2017 16:46:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler