Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye'de Deve Güreşi 28 Ocak da yapılacak

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, geleneksel deve güreşlerinin 28 Ocak tarihinde düzenleneceğini açıkladı. Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinde gelenek haline gelen ve kış aylarında yaklaşık 60 farklı bölgede düzenlenen deve güreşleri Burhaniye'de binlerce güreş severi buluşturacak.

        Burhaniye Belediyesinin destekleriyle düzenlenen deve güreşleri hakkında çalışmaların başladığını belirten Belediye Başkanı Necdet Uysal, "Her yıl en iddialı güreşlerin yaşandığı Burhaniye'mizde deve güreşleri bu sene 28 Ocak'ta düzenlenecek. Her sene olduğu gibi bu sene de Belediyemiz himayesinde yapılacak olan deve güreşlerine katılımın çok yoğun olacağını düşünüyoruz. Hazırlıklarına başladığımız güreşlerimizde binlerce güreş sever yine Burhaniye'de buluşacak. Misafirlerimizin en iyi şekilde ağırlanması için itina gösteriyoruz. Tüm güreş severlerimizi 28 Ocak 2018 Pazar günü Burhaniye Deve Güreşi Arenasına bekliyoruz" dedi.

        (FT-

        20.12.2017 10:07:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler