Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kediye çarpmamak için canından oluyordu

        (Fotoğraflı)

        Nurhan İçmez

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Pazar ilçesinde yolda önüne çıkan kediye çarpmak istemeyen motosiklet sürücüsü, kaza yaparak yaralandı.

        Pazar ilçesinde bir eczanede çalışan evli ve bir çocuk babası Berat Eryurt, motosikletiyle gezerken yolda aniden önüne çıkan kediye çarpmamak için manevra yaptı. Yere düşmesi sonucu başını yere çarpan Eryurt, Pazar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Pazar Devlet Hastanesi'nden, Tokat Devlet Hastanesi'ne ambulansla sevk edilen Eryurt, iki gün süre yoğun bakım servisinde tedavi gördü. Tedavisinin ardından taburcu edilen Eryurt'un sol gözünde morluk oluştu. Eryut, hayvanların da bir can taşıdığını ifade ederek, "Hayatımızın bir parçası olan hayvanları koruyalım insan da olsa hayvan da olsa bir can taşıdığını unutmamalıyız" diye konuştu.

        (Nİ-UY-AŞ-Y)

        20.12.2017 13:59:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler