Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kağıtsporlu boksörler madalyaları topladı

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli'nde yapılan İller Arası Boks Turnuvasında Kağıtsporlu boksörler toplamda 19 madalya kazandı.

        Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilerek Kocaeli İller Arası Boks Turnuvasına 5 ilden, 8 kulüp ve 70 sporcu katıldı. Turnuvada Büyükşehir Kağıtsporlu boksörler 19 madalya elde ederek büyük bir başarı kazandı.

        Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılan turnuvada boksörler kıyasıya mücadele etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü boksörlerinin de mücadele ettiği İller Arası Boks Turnuvasında mavi beyazlı boksörler, 13 birincilik, 6 ikincilik kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları kürsüye çağrılarak verildi.

        Turnuvanın sonunda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü Boks Antrenörü Ali Çelikiz, "Alt yapımız çok iyi. Yuvacık'ta, Kartepe'de ve İzmit'te bulunan alt yapı tesislerimizde sporcularımız çalışmalarını sürdürüyor. Kulüp olarak geleceğe yatırım yapıyoruz. Bunun neticelerini de katıldığımız müsabakalarda kazandığımız madalyalarla alıyoruz" dedi.

        (MK-RFK-Y)

        27.12.2017 14:42:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler