Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çatıda mahsur kalan kediyi itfaiye eri kurtardı

        (Fotoğraflı)

        Tuna İşleyen

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir iş yerinin çatısında mahsur kalan kedi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

        Vatandaşlar itfaiyeye, Durak Mahallesi Emirler Caddesi'nde üzerindeki 2 katlı iş yerinin çatısında bir kedinin mahsur kaldığı ihbarında bulundu.

        Ekipler, ihbar üzerine olay yerine gelerek çalışma başlattı. İtfaiye eri merdivenle çatıya ulaştı ancak çatının saç kaplama olmasından dolayı kayma tehlikesi nedeniyle kediye ilk anda ulaşamadı. Daha sonra merdivenin kedinin olduğu bölüme götürülmesi ile itfaiye eri yakaladığı kediyi vatandaşlar yardımı ile yere indirdi. Yere inen kedi kaçarak uzaklaştı.

        Vatandaşlardan İbrahim Dereli, uzun zamandır miyavlama sesi duyduklarını, kendi imkanları ile kurtaramadıkları kedi için itfaiyeden yardım istediklerini belirterek itfaiye erlerine teşekkür etti. (Tİ - EFE)

        02.01.2018 12:50:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler