Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Uyan 2018 yılının ilk bebeğine hediye sepetini verdi

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, 2018 yılının ilk yenidoğan bebeğini ziyaret ederek hediye sepetini takdim etti.

        Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Kültür Sosya İşler Müdürlüğü tarafından 2013 yılında başlatılan 'Hoşgeldin Bebek' projesi kapsamında 656 bebeği ekiplerimiz ziyaret ederek, bebek malzemelerinin bulunduğu hediye sepetlerini takdim ettiler.

        "2018 yılının ilk yenidoğan bebeğini kendim ziyaret ederek hediye sepetini takdim etmek istedim" diyen Başkan Uyan, "Marmaraereğlisi sakinlerimizden Zeliha ve Halit İnce, Aslı ve İlhan Birçiçek ailelerinin yeni doğan bebeklerini hastanede ziyaret ederek, dünyamıza gözlerini yeni açan Lavin Asya ve Kutay bebeklerin mutlu bir geleceğe, vatanımıza ve milletimize hayırlı birer evlat olmalarını temenni ederim" diyerek

        hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

        (MA-MEF-Y)

        03.01.2018 16:14:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler