Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kabadüz'de yeni mezarlık yeri ve cami çevre düzenleme çalışmaları

        MUSTAFA BIYIK

        ORDU (İHA) - Ordu Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Yukarı Kirazdere Mahallesi'nde bulunan yeni mezarlık yeri ve cami çevre düzenleme çalışmalarının başladığını söyledi.

        Çalışmaların hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Kaya, "Muhtar ve mahalle sakinlerimizin bizlerden cami çevresi düzenleme ve yeni mezarlık yeri talepleri vardı. Bu kapsamda cami çevresinde düzenleme ve yeni mezarlık yeri çalışmalarımız başladı. İnşallah çalışmalarımız tamamlandığında mahalle camimizin etrafı düzenlenmiş, yeni mezarlık yeri de yapılmış olacak. Şimdiden çalışmalarımız tüm mahalle halkımıza hayırlı olsun" dedi.

        Yukarı Kirazdere Mahalle Muhtarı Hasan Şahin ise mahallenin önemli bir sorununa el atıldığını, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

        (MB-SLH-Y)

        04.01.2018 10:14:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler