Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Daha temiz bir Alaşehir için çalışıyorlar

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Alaşehir Belediyesi Çevre Koruma ve kontrol Müdürlüğüne bağlı temizlik işçileri daha temiz bir Alaşehir için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

        Alaşehir Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri Alaşehir'i pırıl pırıl tutmak için sokakları ve caddeleri 7/24 süpürüp yıkarken, çöp konteynırları ve park bahçelerin temizliklerini de aralıksız devam ettiriyor. Çöp alımları ise her gün saat gözetmeksizin sürekli devam ederek daha yaşanabilir bir Alaşehir için çalışıyorlar.

        Büyükşehir yasası ile birlikte köylerin de Alaşehir Belediyesi sorumluluğuna girmesinin ardından toplamda 87 mahalleye hizmet götüren Alaşehir Belediyesi ekipleri köyden mahalleye dönen yerleşim yerlerinde de temizlik işlerini aksatmadan devam ettiriyor.

        (SC-Y)

        04.01.2018 15:21:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler