Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Osmaneli İlçe Teşkilatından şoförlere ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Zuhal Zengin

        BİLECİK (İHA) - AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefaret Göbekci ve Yönetim Kurulu üyeleri, Osmaneli Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret etti.

        Başkan Göbekci, yaptığı açıklamada, seçildikleri günden bu yana ilçedeki kamu kurumlarıyla sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini söyledi. Bu kapsamda Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret ettiklerini belirten Göbekci, "Bu makamlar gelip geçicidir. Düğünümüzde, cenazemizde, iyi günümüzde, kötü günümüzde bir arada olacağız. Sevincimizi ve üzüntümüzü paylaşacağız. Osmaneli için birlikte çalışacağız, Şoför esnafımızın dertlerini sorunlarını birlikte çözmeye çalışacağız." dedi.

        Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Çeşmeci de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni yönetime gelen İlçe Başkanı Mefaret Göbekciye parti yönetimine başarılar diledi.

        (ZZ-Y)

        05.01.2018 10:42:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler