Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Güler ve Başkan Köşker Ziya Gökalp Lisesi'ne konuk oldu

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ziya Gökalp Mesleki ve Anadolu Lisesi'nin bayrak törenine katıldı.

        Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ziya Gökalp Mesleki ve Anadolu Lisesi'nin bayrak törenine katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan'ın da hazır bulunduğu ziyarette Kaymakam Güler ve Başkan Köşker, öğrencilere kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

        Başkan Köşker, etkinlikte gerçekleştirdiği selamlama konuşmasında öğrencilere çeşitli nashatlarda bulunarak, "Ülkemizin gelişmesi, siz gençlerin kendilerini geliştirmesi, yetiştirmesi ile ancak mümkün olabilir. Zamanınızı iyi değerlendirin. Bu sebeple gençliğimizin kıymetini bilin ve kendinizi geliştirin. Zamanında çalışmak çok önemli, zaman akıp gidiyor. Öncelikle kendimize, ailemize, çevremize ve ülkemize karşı sorumluluklarımız çok iyi bilmeli ve bu yönde kendimizi geliştirmeliyiz. Bu sorumlulukları yerine getirdiğimiz müddetçe bu ülkenin önünde hiçbir güç duramaz bu anlamda bizler sizlere çok güveniyoruz" dedi.

        gençlere olan güvenin tam olduğuna vurgu yapan Kaymakam Güler ise, "Bu ülkenin geleceği yarın siz gençlerin omuzları üzerinde yükselecek. Bu sebeple hem sizlere hem de sizleri yetiştiren öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor. Sizler bu ülkenin, bizlerin geleceğisiniz. Sizlere bu anlamda güvenimiz tam. Bugün ülkemiz üzerine oynanan oyunları görüyorsunuz. Bu tarih boyunca hep böyle olmuştur, bundan sonrada böyle olacak" diye konuştu.

        Selamlama konuşmalarının ardından Kaymakam Güler ve Başkan Köşker sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet ettiler. Öğretmenler ve okul idarecileriyle de bir süre sohbet eden Kaymakam Güler ve Başkan Köşker, talepleri ve sorunları dinledi.

        (MK-İÇ)

        08.01.2018 14:40:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler