Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Mantı ve Başkan Barakazi esnaflarla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Yılmaz Atar

        BİNGÖL (İHA) - Bingöl Valisi Ali Mantı ile Belediye Başkanı Yücel Barakazi, çarşı esnafıyla bir araya geldi.

        Vali Mantı ve Başkan Barakazi, Genç Caddesi üzerinde faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret etti. Cadde boyundaki esnafları gezen Vali Mantı ve Başkan Barakazi, daha sonra bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi. Sohbet havasında geçen buluşmada vatandaşların sorunlarını dinleyen ikili talepleri de not aldı.

        Vatandaş odaklı hizmetin kendilerinin öncelikli anlayışı olduğunu aktaran Belediye Başkanı Yücel Barakazi," İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın' anlayışıyla vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bugün de Valimiz Ali Mantı ile çarşı esnafını ziyaret ettik. Vatandaşlarımızla hasbıhal etme fırsatı bularak, sorun ve beklentileri not ettik. Esnaf ve vatandaşlarımıza yönelik düzenlediğimiz her ziyaret hem hizmetlerimizi anlatma fırsatı hem de vatandaşlarımızı dinleme fırsatı doğruyor" dedi.

        İstişareye dayalı hizmeti esas aldıklarını kaydeden Barakazi,"Gerek kamu yatırımları gerekse de özel sektör yatırımlarıyla her geçen gün biraz daha büyüyen ilimizi daha iyi noktalara taşımak için STK ve vatandaşlarımızla sürekli istişare içerisindeyiz. Hayata geçirdiğimiz projeler ile uygulama aşamasında olan projelerimiz hakkında fikir veren vatandaşlarımız, hayata geçirmeyi planladığımız projeler konusunda da bizlere yeni fikirler sunuyor. Yaptığımız her istişare hem projelerimizde iyileştirmeler sağlıyor hem de kentimizin önceliklerini belirlemede bizlere yardımcı oluyor. Bu anlamda önemsediğimiz ziyaretlerimizi devam ettireceğiz"ifadelerini kullandı.

        (YA-)

        10.01.2018 14:52:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler