Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Bakıcı'dan Yenidoğan Mahallesi ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Fatma Savaş İnal

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Kahri İnci'yi ziyaret etti, mahalledeki parklarda incelemelerde bulundu.

        Yenidoğan Mahalle Konağı'ndaki ofisinde Muhtar İnci ile bir süre görüşen Başkan Bakıcı muhtardan mahallelinin taleplerini aldı. Yenidoğan Mahallesi sakinlerinin istek ve talepleri ile yakından ilgilenen Başkan Bakıcı beraberindeki Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ve Muhtar İnci ile birlikte mahalledeki parklarda incelemelerde bulundu. Yenidoğan Mahallesi'ndeki parkların eksikleri ve parklarda yapılacak çalışmaların tespitinin de yapıldığı ziyarette Başkan Bakıcı "Bugün Yenidoğan Mahallemizdeki vatandaşlarımızın taleplerini almak için Mahalle Muhtarımız Kahri İnci'yi ziyaret ettik. Hep birlikte buradaki parklarımızda da incelemelerde bulunduk. Mahallemizin eksiklerini en kısa süre içerisinde gidereceğiz. Güçlü Bozüyük için çalışıyoruz" dedi.

        (FSİ-Y)

        12.01.2018 11:17:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler