Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yusuf Özdemir'den AGAD Başkanı Aslan'a plaket

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir tarafından Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan'a, plaket takdim edildi.

        Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'i makamında ziyaret ederek belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler alan ve Gölbaşı ilçesinde yapılan yatırımları oldukça beğendiklerini dile getiren AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Gölbaşı ilçesinin yapılan yatırımlardan dolayı büyük bir gelişme sağlandığını söyledi. Sıcak sohbet havasında gerçekleşen ziyarette basından aldıkları destekle çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini vurgulayan Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, "Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan'ın ziyareti bizleri memnun etmiştir. Ayrıca Adıyaman yerel basını olarak özellikle Mercan TV ve Yeniyol Gazetesi olarak Gölbaşı'nın tanıtımı ile ilgili olarak yaptıkları çalışmalardan, çabalardan ve emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. Daha sonra konuşan Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan ise, "Basın olarak her zaman tüm belediyelerimizin, memleketimizin yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Bugüne kadar basın olarak, Gölbaşı olarak belediye başkanımızın her zaman yanında olduk bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

        Yapılan konuşmaların ardından Başkan Yusuf Özdemir tarafından Başkan İbrahim Aslan'a, plaket takdim edildi.

        (CK-SD-Y)

        19.01.2018 17:56:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler