Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Karabacak müjde verdi

        Cihan Atik

        KOCAELİ (İHA) - Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısında, Darıca Kapalı Pazar ihalesinin 26 Şubat Pazartesi günü yapılacağı müjdesini verdi.

        Darıca Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen Şubat ayı toplantısı Belediye Başkanı Şükrü Karabacak başkanlığında toplandı. Toplantıda maddeleri görüşülüp karara bağlanırken, Darıca Belediyesi meclis üyeleri tarafından, Bağlarbaşı Mahallesi Arafat Camii yanında yapılan parka 1953 Kore Gazisi Fethi Bozkurt'un isminin verilmesi oy birliğiyle karar verildi.

        Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıcalılara Şubat ayı meclisinde önemli bir müjde daha verdi. Karabacak yaptığı açıklamada "Cami Mahallesi'nde Sabit Pazar ile alakalı çalışmaları şekillendirdik. 26 Şubat 2018 tarihinde Kapalı Pazar Yeri ihalesi yapılacak. Olumlu bir şekilde ihale sonuçlanırsa 15 Nisan 2018'de proje başlayacak ve sene sonunda bitirilerek halkımızın hizmetine açılacak" dedi.

        Toplantıda amatör spor kulüplerini de yakından ilgilendiren bir karar alındı. Darıca sınırları içerisinde bulunan amatör spor kulüplerine, Darıca Belediyesi tarafından nakdi yardım yapılması oy birliğiyle karara bağlandı. Başkan Karabacak Darıca Belediyesi olarak amatör spora her daim destek olduklarını ifade ederek, "Atletizm takımızız hafta sonu İspanya'da yapılacak olan Kulüplerarası Kros Şampiyonası'nda şampiyonluk için mücadele edecek. Yine Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübümüzün Milli Sporcusu Eray Şamdan, karate gençlerde 6.Avrupa Şampiyonluğu için Rusya'da madalya için mücadele edecek. Nenehatun Stadı'mızı en kısa zamanda bölgemizdeki 8 kulübün kullanacağı muhteşem bir tesis olarak bölgemize kazandıracağız. Nakdi yardımla da spor kulüplerimizin bir nebze de olsa ekonomik olarak rahat nefes almalarına imkan sağlayacağız" şeklinde konuştu.

        (CA-İÇ)

        02.02.2018 10:40:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler