Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sözlü: "Adana, yaşadığı yerden haz duyanların şehri olmalı"

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, merkez Seyhan ilçesi Bakım Yurdu Caddesi'nde esnaf gezisi yaptı.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, merkez Seyhan ilçesi Bakım Yurdu Caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Haftanın ilk günü mesaiye esnafları ziyaret ederek başlayan Başkan Sözlü, Seyhan'ın güney mahallelerinin kentin genelindeki gelişerek değişimin içerisinde yer alması için çabaladıklarını, Büyükşehir Belediyesi olarak Adana'daki öncelikli gayelerinin Adana'nın yaşadığı yerden haz alan insanların şehri haline gelmesi olduğunu belirtti.

        Esnafı ziyaret edip işlerinde kolaylıklar, bol kazançlar dileyen Başkan Sözlü, esnafın sorun ve taleplerini dinledikten sonra Yeşilyuva Mahalle Muhtarlığı'nı ziyaret etti. Mahalle muhtarı ile bir süre mahalle sakinlerini dinleyen Başkan Hüseyin Sözlü, Seyhan ilçesine dair projelerinden bahsetti.

        (ELF-Y)

        19.02.2018 14:24:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler