Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Saadet Partisi Karamürsel ilçe teşkilatının aylık divan toplantısı yapıldı.

        Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı İsmail Aydın, parti binasında yapılan divan toplantısında, teşkilatın ekim ayı faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

        Geçen ay parti genel başkanının değiştiğini hatırlatan Aydın, şunları söyledi:

        "Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın vefatından bugüne kadar Saadet Partimizin genel başkanlık görevini yürüten Prof. Dr. Mustafa Kamalak'a hizmetlerinden ve gayretlerinden dolayı teşekkürlerimizi arz ediyor ve bundan sonraki görevinin hakkında hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Genel başkanlık görevine getirilen, merhum hocamızın en sadık arkadaşlarından Temel Karamollaoğlu'na da yeni görevinde başarılar diliyoruz."

        Toplantıda, Saadet Partisi Karamürsel İlçe Yönetim Kurulu Mahalli İdareler Birim Başkanı ve Karamürsel Belediye Meclis Üyesi Süleyman Baydin ise meclis çalışmalarıyla ilgili sunum yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler