Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından, ihtiyaç sahibi 630 öğrenciye spor ayakkabısı ile eşofman takımı dağıtıldı.

        Kumluca Sosyal Bilimler Lisesinde gerçekleştirilen programa, ilçe Kaymakamı Polat Kara, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Gürcan Yıldırım, Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, KUTSO Başkanı Murat Günay ile okul müdürleri katıldı.

        Kaymakam Polat Kara, KUTSO'ya anlamlı çalışması için teşekkür ederek, "Gençlerimiz bu milletin geleceği. Bundan dolayı gençlere yapılan her türlü yardım ve desteği çok değerli buluyoruz. KUTSO yönetimine teşekkür ediyorum." dedi.

        Kumluca Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin de KUTSO tarafından her yıl öğrencilere hediye verildiğini, kendilerinin de yapılan yardımların yerinde ve anlamlı olması için ihtiyaç sahibi öğrencileri tespit etmeye çalıştıklarını söyledi.

        Törende Milli Eğitim Müdürlükleri aracılığıyla belirlenen Kumluca'da 180, Kaş'ta 180, Demre'de 140 ve Finike'de 130 olmak üzere ihtiyaç sahibi 630 öğrenciye ulaştırılacak eşofman takımı ve spor ayakkabının bulunduğu malzemeler okul müdürlerine teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler